De la Wiki Grepolis RO
Versiunea din 8 decembrie 2010 14:31, autor: Shadow (Discuție | contribuții) (Pagină nouă: =Colonizarea= În timp ce aţi explorat harta poate ai observat câteva banere gri. Aceste banere marchează locurile unde vă puteţi stabili un nou polis. Colonizarea este crearea ...)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Salt la: navigare, căutare

Colonizarea

În timp ce aţi explorat harta poate ai observat câteva banere gri. Aceste banere marchează locurile unde vă puteţi stabili un nou polis. Colonizarea este crearea unui nou polis care nu aparţine şi nu a aparţinut nimănui vreodată (excepţie fiind atunci când un polis a scăzut aşa mult încât nu a rămas nimic din el). După ce veţi coloniza un polis, veţi putea face schimb de resurse între polisurile dumneavoastră.

Necesităţi

Nava de colonizare

Construiţi o navă de colonizare prin care veţi cuceri orașul .

Colonize ship 90x90.jpg


Costuri(fără cercetarea Matematică):

Wood.png -10,000 Stone.png - 10,000 Iron.png - 10,000 Pop.png - 170


Informaţii:

Apărare Def.png - 500

Viteză Speed.png - 3


Procesul de colonizare

După ce îndeplineşti condiţiile, este simplu sa începeţi să întemeiaţi un nou polis.

  • După ce aţi construit o navă de colonizare va trebui să găsiţi un loc potrivit pentru colonizare. Este de preferat să vă găsiţi un loc apropiat de primul dumneavoastră polis pentru ca nava dumneavoastră de colonizare să nu călătorească prea departe.
  • Începeţi prin a da un click pe locul ales si apăsând pe "Întemeiază un nou polis"
  • Alegeţi trupele care doreţi să navigheze până la polis. Pe lângă nava de colonizare trebuie să mai trimiteşi şi alte câteva trupe pentru a ajuta la apărarea faţă de potenţiali atacatori. Va trebui să trimiteţi unităţi terestre, nave de transport şi unităţi maritime.
  • După ce aţi terminat apăsaţi pe butonul "Stabilire Polis" şi flota dumneavoastră va fi trimisă.
  • În momentul în care nava de colonizare ajunge la polis, va începe procesul de colonizare care va dura 24 de ore. După cele 24 ore, veţi primi polisul care va avea în jur de 700 puncte.

În funcţie de distanţa dintre polisuri, poate să dureze o vreme până când flota va ajunge. Durata maximă de parcurgere a unei nave de colonizare este de 48 de ore. După ce ajunge veţi primi un raport şi trupele din nava de colonizare vor începe automat să construiască prima clădire din noul tău polis. Construcţia primei clădiri în noul polis va dura 24 de ore şi resursele pentru această clădire sunt incluse în costul navei de colonizare. Când clădirea va fi terminată vei primi un mesaj la "Prezentarea oraşului".

După ce veţi îndeplini toţi paşii de mai sus veţi avea al doilea polis.

Informaţii suplimentare

  • Pe insulele special pentru colonizare, nu se află sate de ţărani.
  • Dispoziţia şi puterea satelor este aceeaşi pentru toate oraşele pe care le deţineţi, nu diferă de la un oraş la altul.
  • Puteţi face schimb de resurse între oraşele dumneavoastră.
  • La Agora puteţi afla câte oraşe mai puteţi coloniza/cucerii. Dacă aveţi Oraşe 2/3 înseamnă că mai puteţi cucerii un oraş; dacă aveţi 3/3 înseamnă ca aveţi nevoie de mai multe puncte de cultură. Punctele de cultură sunt aceleaşi pentru toate oraşele.
  • Durata maximă de parcurgere a unei nave de colonizare este de 48 de ore.


Al doilea polis va începe cu următoarele clădiri :