Unelte personale

Pagina principală

De la Wiki Grepolis

Salt la: navigare, căutare

Logotest2.png

Bine aţi venit pe Grepolis


Esti pregatit sa cuceresti Grecia Antica mergand pe drumuri stravechi pe care au calcat eroi din vremuri demult apuse? Daca da, intra pe Grepolis si lanseaza-te intr-o aventura de neuitat.

Bine ati venit!

Grepolis este un joc online bazat pe browser si este gratuit. Scopul jocului este simplu, dezvoltarea unui mic polis (cuvantul grecesc pentru oras) intr-o metropola uriasa si formarea unui imperiu de temut, cucerind insule indepartate cu ajutorul vastei tale armate purtate peste valuri de o flota puternica. Alaturi de tine, in razboaiele de expansiune, iti vor sta eroi precum Perseu, Leonidas, Hercule sau Ahile. In drumul tau spre glorie si onoare, nu uita de zeii din panteonul grec Zeus, Poseidon, Hades, Hera, Atena si Artemis. De dispozitia lor si de bunavointa pe care sunt dispusi sa o arate fata de imperiul tau depinde victoria sau infrangerea ta.
Acest wiki a fost conceput pentru a vă ajuta în lupta pentru dominarea lumii. Aici veti gasi informatii necesare, de la reguli si modul de desfasurare al jocului pana la tutoriale si ghiduri de strategie. Inarmati cu aceste cunostinte, veti putea in curand intra pe campul de lupta cu aceeasi incredere ca a Eroilor Greci.

Primii pasi.png
Cladiri.png


Unitati.png
Zei.png
JEFUIRE.png


FAQ.png


Cuprins articole:


Inno avatar.png
Grepo2.png

 Astăzi este 31 martie 2015, ora 20:50, iar Grepolis wiki are deja un număr total de 180 de articole.
Contribuie şi tu la acest wiki ! Ajută-ne să facem o comunitate pentru toţi jucătorii !


Cautare
Unelte