Cumpără instant

De la Wiki Grepolis RO
Versiunea din 13 februarie 2015 08:03, autor: Stil (discuție | contribuții) (Pagină nouă: __NOTOC__ În schimbul înjumătățirii timpului de construcție a unui element, ( ex: clădiri , cercetare, unități), vei putea acum să finalizezi elementul cu un singur cli...)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Jump to navigation


În schimbul înjumătățirii timpului de construcție a unui element, ( ex: clădiri , cercetare, unități), vei putea acum să finalizezi elementul cu un singur clic. Prețul monedelor de aur va depinde de timpul de constructie rămas pentru un element și de viteza lumii respective. În general, cu cât este mai mare timpul rămas de constructie, cu atât va fi mai scump. Dacă timpul rămas pentru construcția unei clădiri sau cercetare este sub 5 minute, îl poți finaliza gratuit. Asta nu functionează pentru unități.

Lista cu caracteristicile premium care trec de la „înjumătățirea timpului de construcție” la „cumpără instant"

Caracteristici Noua funcție „Cumpără instant”
Clădiri: Timp redus de construcție. Finalizează instant construcția clădirii
Tehnologii: Timp redus de cercetare Finalizează instant comanda de cercetare
Unități: Timp redus de recrutare Finalizează instant comanda de recrutare (dezactivată în ultimele 5 minute ale unui atac care vine)
Eroi: Timp redus de vindecare Finalizează instant procesul de vindecare

(dezactivată în ultimele 5 minute ale unui atac care vine)

Clădiri

Fiecare clădire care stă la rând pentru construcție, poate fi instant finalizată dacă resursele cerute există în depozit. Excepții:

  • Cumpărarea instant nu e posibilă dacă o clădire depinde de o altă clădire căre stă la rând sau dacă altă comandă de construcție e un slot prioritar.

Modificări suplimentare de aspect la rândul de construcție: Nivelul clădirilor se schimbă, va apărea cu verde sau roșu, ca în imaginea de mai jos.

Grafică Descriere
IB level up.png O săgeată verde care indica în sus, arată creșterea clădirii cu încă un nivel.
IB level down.png Dacă săgeata e roșie și indică în jos, clădirea se demolează cu un nivel.

Fiecare element din rând poate fi finalizat instant. Trebuie doar să mergi cu săgeata mouse-ului deasupra elementului si clic pe buton. Cumpără instant functionează de asemenea și pentru demolarea clădirilor.

IB build.png

Unități

Fiecare comandă de recrutare poate fi finalizată instant. Întregul pachet de unități care se află în slot va fi finalizat instant.

Excepții:

  • Această proprietate va fi dezactivată în ultimele 5 minute ale unui atac care vine, dar numai pe orașul atacat.

IB units.png

Cercetări

Fiecare cercetare din sir poate fi finalizată instant. În ultimele 5 minute poți finaliza cercetarea gratuit.

IB research.png

Eroi

Dacă un erou e rănit , poți vindeca eroul instant. Functionează în același fel ca și pentru unități. Această proprietate e dezactivată dacă sosește un atac în acel oraș în următoarele 5 minute.


Utilizarea gratuită a Cumpără Instant

Fiecare opțiune a "cumpără instant" devine gratuită dacă timpul de construcție este mai mic de 5 minute. Aceasta va funcționa pentru cresterea/demolarea clădirilor și cercetarea în academie, dar nu și pentru recrutarea unităților și vindecarea eroilor..

Calcularea prețului

Cu noul mod de calculare a prețurilor, prețul unui element se schimbă după atingerea anumitor praguri(prețul scade cu scurgerea timpului). Înaintea determinării prețului unui item, timpul va fi multiplicat în funcție de viteza jocului.