Rapoarte

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation
Atenție! Atentie.png
Această pagină nu este terminată în momentul de față și poate suferi modificări ulterioare!

Anumite informații prezentate pot fi incorecte sau incomplete!


Cunoşti legenda despre originea maratonului? După o bătălie victorioasă a armatei din Atena, unul din supravieţuitori a fugit aproximativ 40 de km, înapoi la Atena ca să-şi informeze liderii despre măreaţa victorie. Imediat după ce a transmis veştile bune a murit din cauza epuizării. Din fericire pentru tine informaţia în Grepolis vine la un cost mult mai scăzut. Sistemul de mesagerie te informează rapid despre toate evenimentele importante legate de polisurile tale, pentru ca tu să poţi reacţiona rapid.

Rapoartele luptelor

Imediat după fiecare luptă vei primi un raport în care este prezentat în detaliu ceea ce s-a întâmplat. Dacă eşti victorios vei vedea atât pierderile tale cât şi cele ale inamicului, dacă pierzi, detaliile despre trupele inamicului vor fi marcate cu semnul intrebării.

Rapoartele aducerii de resurse

Dacă ataci pentru resurse satele de ţărani şi nu întâmpini rezistenţă vei primi imediat un raport. Acest raport se găseşte într-o secţiune specială la Rapoarte->Atacuri de jefuire, şi îţi va arăta câte resurse ai luat precum şi schimbările în ceea ce priveşte dispoziţia şi puterea satului de ţărani.

Rapoartele răscoalei

Dacă ataci pentru resurse sau pentru a creşte puterea unui sat de ţărani care are dispoziţie mică va trebui probabil să te confrunţi cu o răscoala. Când are loc o răscoală vei primi imediat un raport în care sunt arătate pierderile. Dacă răscoala este înăbuşită, trupele supravieţuitoare vor putea să transporte resursele înapoi la polisul tău.

Rapoartele de invitaţii

Dacă o alianţă îţi trimite o invitaţie vei fi informat.

Rapoartele de colonizare

Când nava de colonizare începe sa întemeieze un nou polis vei primi un raport. Procesul întemeierii unui nou polis dureaza 24 de ore ( dacă lumea are viteza 1)