De la Wiki Grepolis RO
Salt la: navigare, căutare
Grepoforum.png


Grepolis 2.0 este un primul update major care va schimba în mare parte modul actual de joc. Această nouă versiunea conţine mai multe îmbunătăţiri ale jocului, pe care le vom prezenta în continuare pe această pagină.

Lumea Kappa a fost lansată pe 7 aprilie 2011 şi este prima lume de joc românească cu această versiune de joc.

Citeşte ghidul complet aici>>
Minunile lumii

Minunile lumii ofera o noua si incitanta dinamica jocului Grepolis care afecteaza in special jocul in echipa la sfarsitul jocului. Daca o alianta detine toate orasele de pe o insula unde se poate construi Minunea lumii si daca cerintele pentru Era Minunilor Lumii au fost indeplinite atunci constructia Minunii lumii poate incepe.

Noua interfaţă

Una din cele mai semnificative modificari ale versiunii 2.0, daca ar fi sa comparam cu alte actualizari, este noul decor al hartii. Acesta va oferi jucătorului o mai buna perceptie despre locul unde va fi localizat pe harta lumii. Satele de țărani, orasele inamice si insulele vor fi vazute mai usor. Veti putea naviga pe harta prin pentru a explora teritoriile din vecinatate.

Negustorul Fenician

Pentru ca negustorul fenician să viziteze polisul dumneavoastră, tot ce trebuie să faceţi este să construiţi portul. În timpul vizitei sale, jucătorul va putea negocia schimbrui de resurse. Negustorul va acorda de asemenea trei tipuri de unităţi la întâmplare în schimbul unei sume de argint.

Hades

Hades, stăpânul lumii subterane, s-a târât chiar din Infern pentru a le fie de ajutor jucătorilor în timpul cuceririlor. Este incredibil de stilat şi adaugă câteva elemente interesante jocului. Cerberus şi Furiile vor juca rolul de întăriri pe câmpul de luptă şi puterile lor întunecate vă vor ajuta la cucerirea inamicilor.

Noul sistem de farmare

Noul sistem de farmare a apărut odată cu lansarea versiunii Grepolis 2.0 şi reprezintă o alternativă mai complexă pentru farmarea satelor de ţărani, dar şi o modalitate care face începutul jocului mai uşor şi mai rapid.

Şi asta nu e tot !

Mai există:

  • Planificatorul de atacuri
  • O nouă cercetare în Academie
  • Două noi tutoriale pentru joc