Eroi

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation
Heroes wiki banner.png

Introducere

In multe privinte, eroii sunt la fel ca unitatile obisnuite, insa exista cateva caracteristici care ii diferentiaza de acestea:

 • Eroii nu sunt recrutati din cladiri, vom dezvolta acest subiect putin mai jos.
 • Eroii nu sunt cumparati cu resurse, ci cu "Monede de razboi" sau "Monede de Intelepciune", care se obtin prin indeplinirea cu succes a Misiunilor Insulei.
 • Fiecare erou are o abilitate speciala care poate fi gasita in descrierea sa, iar fiecare abilitate va avea un impact asupra jocului intr-un anume fel.
 • Investind "Monede de razboi" sau "Monede de Inteleciune", eroii pot atinge noi nivele (maxim 20), acest lucru imbunatatind valorile lor de baza si abilitatile lor.
 • Eroii nu se pierd atunci cand pe o lume de joc se da Inceput Nou.
 • Eroii nu mor. In urma unei infrangeri, ei sunt doar raniti si isi recapata puterea in timp.
 • Eroii nu sunt legati de populatia libera din orase.
 • Eroii pot fi atribuiti oraselor, dar, simultan in acelasi oras nu poate fi decat un singur erou.
 • Eroii nu pot fi utilizati pentru a sprijini alte orase sau alti jucatori. Ei pot fi folositi doar pentru propriile atacuri sau in propriile orase. De asemenea, eroii nu raman atunci cand cuceriti un oras.
 • Dupa ce atacul a inceput, eroul se va intoarce imediat in orasul sau fara a parcurge timpul de calatorie.

Eroi - prezentare generala

S-a adaugat un nou element la interfata de joc, il puteti gasi sub pictograma zeului venerat in partea dreapta de sus a ecranului. Facand click pe acest element, se va deschide vederea generala asupra eroilor.

Privire eroi.png

In ecranul de prezentare generala a eroilor puteti vedea informatii despre eroii pe care ii puteti angaja:

 • Nivelul, imaginea, categoria si numele eroului;
 • Statusul : ranit, atribuit unui oras (sau in curs de atribuire), in lupta;
 • Numarul actual de puncte de experienta;

Va rugam sa tineti cont de faptul ca nu puteti detine toti eroii de la inceput. In etapele preliminare aveti disponibil doar un singur spatiu pentru erou. Pentru fiecare nivel de cultura in plus veti primi inca un spatiu pentru eroi. Daca nu doriti sa asteptati, puteti debloca spatii aditionale imediat prin cumpararea lor cu 250 de monede de aur. De asemenea, ar putea sa fie si eroi exclusiv care pot fi obtinuti prin evenimentele din joc sau prin alte mijloace. Eroii exclusivi vor veni intotdeauna cu slotul de erou aditional, dar nu vor putea fi recrutati cu monede. Cu toate acestea, toti eroii exclusivi vor deveni comuni la cateva luni dupa introducerea acestora.

Eroii afisati ca raniti au nevoie de 18 ore (functie de viteza lumii de joc) pana la vindecarea completa. In acest timp ii puteti extinde in nivel iar el/ea vor pune la dispozitia orasului unde este atribuit (daca este aplicabil) abilitatile sale speciale. Totusi, un erou ranit nu va participa personal la batalii, fie ele in atac sau in aparare.

Dupa cum puteti vedea, sunt multe functii si pagini noi care vin odata cu eroii. Le vom parcurge pe fiecare in parte mai jos.

Monedele

Dupa cum se poate vedea, aceasta noua caracteristica introduce o noua resursa proprie ei:

Hero coins.jpg

Monedele albastre sunt Monede de Intelepciune, monedele rosii sunt Monede de Razboi. Veti avea nevoie de ele pentru a recruta eroi noi si pentru a ii extinde in nivel pe cei pe care ii aveti deja.

Pentru a obtine aceasta pretioasa resursa, tot ce trebuie sa faceti este sa incheiati cu succes Misiunile Insulei. Ce tip de monede veti primi depinde de decizia voastra!

De retinut este faptul ca fiecare jucator poate castiga aceeasi cantitate de monede pe zi dupa incheierea tutoror misiunilor disponibile. Daca primiti misiuni mai rar din cauza punctajului general, veti primi mai multe monede pentru fiecare misiune indeplinita cu succes pentru a compensa cu rata de aparitie mica. La sfarsitul zilei, toti jucatorii pot castiga un numar maxim de 24 de monede.

Recrutarea unui erou

Facand click pe fila "Recrutare" se va deschide o fereastra care arata asa :

Recrutare eroi.png

De obicei va sunt oferiti un Erou de Razboi si un Erou Intelept. Aceasta oferta se va schimba la miezul noptii. Daca va hotarati sa cumparati unul dintre acesti eroi, celalalt va disparea si el. Platind 50 de monede de aur puteti reimprospata oferta imediat, astfel nefiind nevoiti sa asteptati pana la miezul noptii.

Optiunile pe care le primiti sunt aleatorii, insa veti primi eroi pe care nu ii detineti. Pentru a recruta un Erou de Razboi trebuie sa cheltuiti Monede de Razboi pe care le obtineti indeplinind cu succes Misiunile Insulei intr-o maniera agresiva. Vorbind la modul general, Eroii de Razboi sunt utili in orice tip de actiune militara. Unii dintre acestia sunt buni aparatori, iar altii exceleaza in conducerea armatelor voastre pe campul de batalie. Pe de alta parte, Eroii Intelepti sunt platiti cu Monede de Intelepciune pe care le obtineti indeplinind Misiunile Insulei intr-o maniera inteleapta. Eroii Intelepti, de cele mai multe ori, ajuta la imbunatatirea situatiei economice a oraselor voastre, de exemplu pot avea un efect pozitiv asupra timpului de constructie al cladirilor, al productiei de resurse si alte lucruri asemanatoare.

Schimbul de monede

Schimbare monede eroi.png

Daca vreodata aveti nevoie de cateva monede de un anumit fel necesare scopurilor voastre, nu ezitati sa folositi schimbul de monede. Acesta va permite sa preschimbati Monede de Razboi in Monede de Intelepciune la o rata de schimb de 2:1 si vice-versa. Desi iesiti in pierdere, aceasta caracteristica poate fi utila daca eroul dorit va este oferit si aveti lipsa doar cateva monede pentru a plati pretul lui.

Inaintarea in nivel

Inaintare nivel.png

Facand click pe butonul din dreptul barei de experienta, o noua fereastra se va deschide care este utilizata doar pentru a inainta in nivel un erou ales. Aceasta fereastra va afisa toate schimbarile ce se vor aplica dupa o inaintare in nivel, precum si cantitatea de monede (de razboi sau de intelepciune) necesara pentru a ajunge la nivelul respectiv. Valorile de baza (atac, aparare) vor creste, precum si puterea abilitatii speciale pe care eroul vostru o poseda!

Atribuirea unui erou

Din vederea de ansamblu, puteti atribui cate un erou fiecarui oras pe care il detineti. Eroii atribuiti unui oras va vor oferi urmatoarele beneficii:

 • daca orasul este atacat, eroul va apara orasul ca orice alta unitate terestra;
 • unele abilitati speciale pe care unii eroi le poseda nu pot fi desfasurate decat daca eroii respectivi sunt atribuiti unui oras (cum este cazul eroului Andromeda).

Procesul de atribuire a unui erou dureaza pana la 6 ore (in functie de viteza de joc a lumii), este timpul de care eroul are nevoie pentru a ajunge in oras. In aceasta perioada eroul nu va aduce beneficii. Un erou poate fi retras manual dintr-un oras unde este atribuit in orice moment.

Daca orasul vostru este cucerit, eroul atribuit acestuia va fi detasat automat si lasat liber.

Pentru confortul vostru, puteti, de asemenea, sa vedeti daca un erou este atribuit orasului vizualizat in acel moment in elementul de interfata prezent in partea dreapta de sus a ecranului, sub pictograma zeului venerat. Elementul de interfata va arata si daca un erou este in acel moment alocat, ranit sau in miscare(atac).

Consiliul eroilor

Si, in final, facand click pe fila "Consiliu", aveti posibilitatea sa vedeti toti eroii prezenti in joc, impreuna cu statusurile lor.

Consiliu eroi.png

Lista cu eroi

Lista cu eroi

Eroi de Razboi
Erou Descriere Statusuri
Cost Nivel 1 Nivel 20
Agamemnon.png

Agamemnon

La nivelul 1 Hopliții și arcașii vor avea crescută valoarea defensivă și ofensivă cu 10%, atunci când luptă cu Agamemnon. La nivelul 20, valoare crește până la 30%.


55 Coins of Wa.png 88 Atac cu arma de distanta 240 Atac cu arma de distanta
35 Speed.png 132 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 360 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
50 Loot 88 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 240 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Population 132 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 360 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Ajax.png

Ajax

La nivelul 1, hopliții au 16.5% crescute valorile ofensive și defensive în timp ce lupta de partea lui Ajax's. La nivelul 20, aceasta crește la 45%. Free 253 Atac cu arma ascutita 690 Atac cu arma ascutita
140 Speed.png 77 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 210 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
20 Loot 77 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 210 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Population 77 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 210 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Alexandrios.png

Alexandrios

La nivelul 1, arcașii au 16% crescute valorile ofensive și defensive în timp ce lupta de partea lui Alexandrios' . la nivelul 20, aceasta crește la 35%. Free 60 Attack distance 180 Attack distance
210 Speed.png 121 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 330 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
40 Loot 286 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 780 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Population 220 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 600 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Atalanta.jpg

Atalanta

La nivelul 1, o armata condusa de Atalanta se misca cu o viteza cu 11% mai mare. Aceasta se aplica tuturor unitatilor din armata. La nivelul 20, aceasta valoare creste la 30% 105 Coins of Wa.png 220 Atac cu arma de distanta 600 Atac cu arma de distanta
20 Viteza 66 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 180 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
15 Prada de razboi 55 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 150 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 99 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 270 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Deimos.jpg

Deimos

La nivelul 1, toate unitățile au crescută valoarea defenivă cu 5.5% atunci când atacă cu Deimos. La nivelull 20, această valoare crește până la 15%.
120 Coins of Wa.png 385 Atac cu arma de distanta 1050 Atac cu arma de distanta
35 Speed.png 44 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 120 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
40 Prada de razboi 44 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 120 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 55 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 150 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
EroulHector.jpeg

Hector

La nivelul 1, luptătorii cu spada si prăștiașii primesc valori odensive si defensive mai mari cu 11% când luptă alaturi de Hector. La nivel 20 valorile cresc cu 30%. Acesta este un erou exclusiv. Il puteti avea numai de la evenimentul "Batalia pentru Troia". 65 Coins of Wa.png 99 Atac cu arma de distanta 460 Atac cu arma de distanta
14 Viteza 165 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 450 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
20 Prada de razboi 165 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 450 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 121 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 330 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Helena.jpg

Elena

Atunci când Elena însoțește o armată de cucerire, timpul necesar pentru cucerire scade cu 5.5%. 105 Coins of Wa.png 44 Atac arma neascutita 120 Atac arma neascutita
12 Viteza 88 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 240 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
15 Prada de razboi 99 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 270 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 99 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 270 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Hercules.jpg

Heracle

La nivelul 1, de cate ori Hercules castiga o batalie onorabil, instantaneu primiti 22 de favoruri de la zeul venerat in orasul vostru. La nivelul 20, aceasta valoare creste la 60. Veti primi favoruri numai in cazul in care, in urma atacului, primiti cel putin 50 de puncte de batalie. 85 Coins of Wa.png 209 Atac cu arma de distanta 570 Atac cu arma de distanta
18 Viteza 99 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 270 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
200 Prada de razboi 99 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 270 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 143 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 390 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Jason.png

Iason

Unitatile atacatoare pot sa transporte cu 22% mai multa prada cand calatoresc cu Iason. 45 Coins of Wa.png 176 Atac cu arma ascutita 480 Atac cu arma ascutita
36 Viteza 88 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 240 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
40 Prada de razboi 99 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 270 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 77 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 210 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Leonidas.jpg

Leonidas

La nivelul 1, atunci cand Leonidas apara un oras, valorile de lupta ale tuturor unitatilor defensive cresc cu 5,5%. La nivelul 20, acestea cresc la 15%. 110 Coins of Wa.png 44 Atac cu arma ascutita 120 Atac cu arma ascutita
12 Viteza 143 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 390 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
30 Prada de razboi 143 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 390 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 110 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 300 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Lysippe.png

Lysippe

La nivelul 1, Calaretiivor avea cu 16% crescute valorile ofensive și defensiv atunci cand lupta impreuna cu Lysippe. La nivelul 20, acestea cresc la 35%.

Acesta este un erou exclusiv. O puteti obtine pe Lysippe in cadrul evenimentului "Gaina Mitica 2019".

45 Coins of Wa.png 275 Atac cu arma ascutita 750 Atac cu arma ascutita
35 Speed.png 33 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 90 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
40 Loot 55 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 150 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Population 110 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 300 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Medea.png

Medea

La nivelul 1, Praștierii au 16% crescută valoarea ofensiă și defensivă în timp ce lupta cu Medea. La nivelul 20, această valoare crește la 35%.


Acesta este un erou exclusiv. Medea poate fi obținută in evenimentul "Sparta vs. Hades".

Gratis 297 Attack 810Attack
35 Speed.png 44 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 120 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
10 Loot 44 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 120 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Population 33 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 90 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
link=

Melousa

La nivelul 1, Carele de lupta au cu 16% crescute valorile ofensive și defensive în timp ce lupta cu Melousa de partea lor. la nivelul 20 aceasta valoare creste pana la 35%.


Acesta este un erou exclusiv. Melousa se obtine in cadrul evenimentului "Cercul Incantatiei".

45 link= 253 link= link= Sharp Attack 690 link= link= Attack
140 link= 121 link= link= Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 330 link= link= Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
40 link= link= Loot 33 link= link= Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 90 link= link= Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 link= link= Population 110 link= link= Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 300 link= link= Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Mihalis.png

Mihalis

La nivelul 1, valorile defensive ale tuturor unităților terestre împotriva atacurilor contondente și ascuțite sunt crescute cu 11% în timp ce luptă cu Mihalis. La nivelul 20, această valoare crește la 30 %.

Acesta este un erou exclusivist. Îl puteți obține pe Mihalis la evenimentul „Găină mitică 2021” .

85 Coins of Wa.png 44 Attack 120 Attack
140 Speed.png 275 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutitan 750 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
50 Loot 275 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutiton 750 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutitn
0 Population 33 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distantan 90 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distantan
Pelops.png

Pelops

La nivelul 1, Hopliți și Carele de luptă vor avea cu 11% crescute valorile ofensive și defensive în timp ce lupta cu Pelops. La nivelul 20, această valoare crește până la 30%. 60 Coins of Wa.png 291.5 Atac cu arma ascutita 795 Atac cu arma ascutita
35 Viteza 181.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 495 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
80 Prada de razboi 88 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 240 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 55 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 150 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Perseus wiki.jpg

Perseus

La nivelul 1, unitățile mitice vor avea cu 6% crescute valorile ofensive și defensive în timp ce lupta cu Perseus. LA nivelul 20, această valoare crește până la 25%. Free 187 Atac cu arma ascutita 510 Atac cu arma ascutita
210 Speed.png 88 parare impotriva unitatilor cu arma neascutita 240 parare impotriva unitatilor cu arma neascutita
35 Loot 154 DAparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 420 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Population 132 Defense against a unit with a ranged weapon 360 Defense against a unit with a ranged weapon
Telemachos.png

Telemachos

La nivelul 1, Luptătorii cu spada au cu 16% crescute valorile ofensive și defensive în timp ce luptă alături de Telemachos . La nivelul 20, această valoare crește până la 35%.


Acesta este un erou exclusiv. Îl puteți obține pe Telemachos la evenimentul "Calendarul lui Tyche".

Gratzis 44 Attack 120 Attack
35 Speed.png 187 Defence against a unit with a blunt weapon 510 Defence against a unit with a blunt weapon
40 Loot 176 Defence against a unit with a sharp weapon 480 Defence against a unit with a sharp weapon
0 Population 511.5 Defense against a unit with a ranged weapon 1395 Defense against a unit with a ranged weapon
Themistokles.jpg

Themistokles

La Nivelul 1, Trimisii divini și călăreții au cu 11% crescute valorile ofensive și defensive în timp ce luptă alături de Themistokles. La nivelul 20, această valoare crește până la 30%. 60 Coins of Wa.png 99 Atac cu arma ascutita 270 Atac cu arma ascutita
35 Viteza 170.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 465 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
30 Prada de razboi 176 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 480 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 225.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 615 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Urephon.jpg

Urefon

La nivelul 1, valorile de lupta ale unitatilor mitice cresc cu 5,5 % atunci cand lupta alaturi de Urephon. La nivelul 20, aceste valori cresc la 15%. 95 Coins of Wa.png 66 Atac cu arma ascutita 180 Atac cu arma ascutita
20 Viteza 77 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 210 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
15 Prada de razboi 88 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 240 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 99 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 270 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Zuretha.jpg

Zureta

La nivelul 1, valorile de lupta ale unitatilor navale cresc cu 5,5% atunci cand lupta alturi de Zuretha. La nivelul 20 aceste valori cresc la 15%. 95 Coins of Wa.png 110 Atac arma neascutita 300 Atac arma neascutita
13 Viteza 77 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 210 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
20 Prada de razboi 66 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 180 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 77 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 210 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Eroi Intelepti
Erou Descriere Statusuri
Cost Nivel 1 Nivel 20
Andromeda.jpg

Andromeda

La nivelul 1, atata timp cat Andreomeda este atribuita unui oras, productia de baza pentru lemn, piatra si argint din orasul respectiv creste cu 16,5%. La nivelul 20 aceasta creste la 45%.
Acesta este un erou exclusiv. O puteți obține pe Andromeda după ce finalizați toate cele 20 de misiuni tutoriale.
Gratis 33 Atac cu arma ascutita 90 Atac cu arma ascutita
15 Viteza 88 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 240 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
10 Prada de razboi 110 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 300 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 99 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 270 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Heroapheledes.jpg

Apheledes

Cand satirul Apheledes este desemnat unui oras, cercetarea in orasul respectiv costa cu 22% mai putine resurse si are loc cu 22% mai repede.
70 Coins of Wis.png 88 Attack TBA Attack
14 Speed.png 66 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita TBA Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
15 Loot 88 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita TBA Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Population 198 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta TBA Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Aristotle.jpg

Aristotle

La nivelul 1, Aristotel atribuit unui oraș, va reduce costurile și timpul de construcție a navelor ușoare cu 20%. La nivelul 20, acest lucru crește până la 60%.


105 Coins of Wis.png 11 Attack 30 Attack
120 Speed.png 27.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 75 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
10 Loot 181.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 495 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Population 137.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 375 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Cheiron.jpg

Chiron

La nivelul 1, atata timp cat Chiron este atribuit unui oras, el va reduce costurile si timpul de recrutare al hoplitilor cu 22%. La nivelul 20, aceste valori cresc la 60%. 105 Coins of Wis.png 66 Atac cu arma de distanta 180 Atac cu arma de distanta
16 Viteza 121 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 330 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
20 Prada de razboi 132 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 360 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 121 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 330 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Christopholus.jpg

Christopholus

La nivelul 1, în timp ce Christopholus este atribuit unui oraș, timpul de construcție a clădirilor din acest oraș este redus cu 11%. La nivelul 20, aceasta crește la 30%. 70 Coins of Wis.png 44 Sharp Attack 120 Sharp Attack
35 Speed.png 88 Defence against a unit with a blunt weapon 240 Defence against a unit with a blunt weapon
15 Loot 99 Defence against a unit with a sharp weapon 270 Defence against a unit with a sharp weapon
0 Population 99 Defense against a unit with a ranged weapon 270 Defense against a unit with a ranged weapon
Daidalos.png

Daidalos

La nivelul 1, în timp ce Daidalos este repartizat unui oraș, acesta va reduce costurile și timpul de construcție al Biremes cu 11%. La nivelul 20, aceasta crește la 30%.


Acesta este un erou exclusiv. Îl puteți obține pe Daidalos la evenimentul "Roata Timpului a Naturii".

Gratis 11 Sharp Attack 30 Sharp Attack
35 Speed.png 132 Defence against a unit with a blunt weapon 360 Defence against a unit with a blunt weapon
15 Loot 165 Defence against a unit with a sharp weapon 450 Defence against a unit with a sharp weapon
0 Population 176 Defense against a unit with a ranged weapon 480 Defense against a unit with a ranged weapon
Democrite.png

Democrit

Cand Democrit este protectorul unui oras exista 22% sanse de dublare a duratei vrajilor pozitive. 70 Coins of Wis.png 66 Atac cu arma ascutita 180 Atac cu arma ascutita
40 Viteza 88 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 240 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
15 Prada de razboi 99 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 270 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 77 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 210 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Eurybia.png

Eurybia

La nivelul 1, atunci când Eurybia este atribuit unui oraș, ea va reduce timpul si costul Tiremelor cu 11%. La nivelul 20 acesta creste la 30% Gratis 60.5 Sharp Attack 165Sharp Attack
35 Speed.png 99Defence against a unit with a blunt weapon 264Defence against a unit with a blunt weapon
15 Loot 121Defence against a unit with a sharp weapon 333 Defence against a unit with a sharp weapon
0 Population 110 Defense against a unit with a ranged weapon 297Defense against a unit with a ranged weapon
Ferkyon.jpg

Ferkyon

La nivelul 1, atata timp cat Ferkyion este atribuit unui oras, timpul de recrutare al tuturor unitatilor terestre este redus cu 11% in orasul respectiv. La nivelul 20, aceasta valoarea creste la 30%. 70 Coins of Wis.png 55 Atac arma neascutita 150 Atac arma neascutita
12 Viteza 132 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 360 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
20 Prada de razboi 132 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 360 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 121 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 330 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Odysseus.jpg

Odysseus

În timp ce Odysseus este atribuit unui oraș, el va reduce costurile și timpul de recrutare al spadasilor cu 22%. La nivelul 20, aceasta valoarea creste la 60%. 115 Coins of Wis.png 143 Atac 390 Atac
35 Speed.png 154 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 420 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
20 Loot 110 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 300 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Population 143 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 390 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Orpheus.jpg

Orfeu

La nivelul 1, atunci cand Orpheus este atribuit unui oras, exista o sansa de 33% ca festivalul orasului sa genereze un punct de cultura in plus fata de punctul obtinut in conditii normale. La nivelul 20, aceasta probabilitate creste la 90%. 75 Coins of Wis.png 44 Atac cu arma de distanta 120 Atac cu arma de distanta
13 Viteza 99 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 270 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
5 Prada de razboi 110 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 300 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 77 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 210 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Pariphaistes.jpg

Pariphaistes

La nivelul 1, atâta vreme cât Pariphaistes este atribuit unui oraș, toate unitățile navale din acel oraș vor fi construite cu 11% mai repede. La nivelul 20, această valoare crește pâna la 30%. 70 Coins of Wis.png 22 Atac cu arma ascutita 60 Atac cu arma ascutita
35 Viteza 93.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 255 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
10 Prada de razboi 126.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 345Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 99 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 270 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Philoktetes.png

Philoctetes

La nivelul 1, atâta vreme cât Philoctetes ieste atribuit unui oraș, el va reduce costurile și timpul de recrutare al arcasilor cu 22%. La nivelul 20, aceasta crește la 60%.

Acesta este un erou exclusiv. Poți să-l iei pe Philoctetes la evenimentul "Roata Naturii 2019"".

60 Coins of Wis.png 55 Atac cu arma ascutita 150 Atac cu arma ascutita
140 Speed.png 132 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 360 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
40 Loot 242 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 660 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Population 319 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 870 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Rekonos.jpg

Rekonos

La nivelul 1, atunci când Rekonos este atribuit unui oraș, producția de piatră din acel oraș crește cu 44. La nivelul 20, această valoare crește pâna la 120%. 65 Coins of Wis.png 16.5 Atac cu arma ascutita 45 Atac cu arma ascutita
35 Viteza 82.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 225 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
300 Prada de razboi 82.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 225 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 181.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 495 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Terylea.jpg

Terylea

La nivelul 1, atunci cand Terylea este atribuita unui oras, productia de baza de argint din orasul respectiv creste cu 44%. La nivelul 20, aceasta valoare creste la 120%. 65 Coins of Wis.png 33 Atac cu arma ascutita 90 Atac cu arma ascutita
12 Viteza 88 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 240 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
10 Prada de razboi 88 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 240Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 132 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 360 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta
Ylestres.jpg

Ylestres

La nivelul 1, a tunci când Ylestres este atribuit unui oraș, producția de lemn în acest oraș crește cu 44%. La nivelul 20, această valoare crește ăână la 120%. 65 Coins of Wis.png 5.5 Atac cu arma ascutita 15 Atac cu arma ascutita
35 Speed.png 121 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita 330 Aparare impotriva unitatilor cu arma neascutita
15 Prada de razbo 77 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita 210 Aparare impotriva unitatilor cu arma ascutita
0 Populatie 49.5 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta 135 Aparare impotriva unitatilor cu arma de distanta