Inventar

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation


Inventar

Ce este Inventarul?

Inventarul este o noua caracteristica care iti permite sa stochezi obiecte si recompense obtinute de la magazinele evenimentelor (ex magazinul Evenimentului de Paste).
Cea mai buna caracteristica a Inventarului este ca il poti accesa in orice moment in ordinea in care doresti. Duse vor fi zilele cand vei avea nevoie de "PB Duble" cand ai jumatea de cladire construita.

Cum sa accesezi inventarul

Accesarea Inventarului este foarte simpla, dand un simplu click pe iconita din stanga sus din bara de meniu. Este butonul al carui imagine este un saculet (dupa cum se vede mai jos).

N-inventar.png

Folosirea Inventarului

In imaginea de mai jos se poate vedea continutul Inventarului.

N-inventar3.png


Informatiile despre obiectul din Inventar dorit vor fi afisate atunci cand cursorul este in dreptul pictogramei acestuia. Facand click pe obiectul stocat din Inventar sau pe Inventory3.png, acesta poate fi utilizat. Pentru a-l sterge in scopul de a elibera spatii din Inventar, faceti click pe Inventory2.png

  • Majoritatea obiectelor au ca tinta orasul activ, deci fi sigur ca ai selectat orasul dorit inainte de a folosi un obiect din inventar.


*Nota: Poti stoca mai mult de 1 obiect din fiecare tip.

Adaugarea obiectelor in Inventar

Adaugarea obiectelor in Inventar este foarte simpla.
Cand mergi sa cumperi un obiect, vei da click pe Inventory3.png pentru a-l cumpara si folosi acum, sau pe Inventory.png pentru a-l cumpara si depozita in Inventar.

Sloturi

Fiecare jucator are 10 sloturi gratuite. Ai posibilitatea de a cumpara 5 sloturi pentru 50 monede de aur fiecare si alte 5 sloturi pentru 100 monede de aur fiecare, este "o singura plata"- O data ce ai cumparat slotul, nu il vei pierde dupa o perioada de timp. Numarul maxim de sloturi este 20.

  • Daca vei incerca sa stochezi ceva cand nu mai ai sloturi libere, obiectul nu va fi cumparat si un mesaj de eroare va aparea pe ecran spunandu-ti sa folosesti sau sa stergi iteme din Inventar pt. a-l putea cumpara.