Negustorul Fenician

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation


Negustorul Fenician


Pentru ca Velerios, negustorul fenician să viziteze polisul dumneavoastră, tot ce trebuie să faceţi este să construiţi portul.

În timpul vizitei sale, jucătorul va putea negocia schimbul dintre două resurse cu o a treiea resursă diferită (exemplu: lemn sau argilă pentru argint).

Negustorul va acorda de asemenea trei tipuri de unităţi la întâmplare în schimbul unei sume de argint. Este posibil să fie acordate şi unităţi mitice (rar), dar oraşul trebuie să aibă un templu şi să venereze zeul corect. Pentru a primi resurse sau populaţie, polisul trebuie să aibă spaţiu în Depozit, respectiv în Fermă.

Rata de conversie pentru resurse este este 1:1,50 (1:2 cu Magazin), dar cea pentru trupe poate să fie foarte mică.

Negustorul va vizita polisul o dată la 24 de ore, stând în port timp de 8 ore, apoi va pleca pentru a face afaceri în altă parte. De asemenea, negustorul poate fi "concediat" pentru ca el să revină după 24 de ore. Totuşi, el nu poate vizita acelaşi polis de două ori la rând (excepţie fiind când aveţi un singur polis). Polisul în care va urma să vină negustorul este ales la întâmplare.

Cânt negustorul va ajunge în port veți primi o înștiințare. Făcând click pe nava acestuia veți ajunge la meniul de bunuri, unde puteți negocia.


Chemare negustorul fenician.png


Folosind 50 de monede de aur, puteţi chema imediat negustorul fenician în polisul dorit. Această opţiune se poate utiliza în port, făcând click pe Chemaţi în POLIS imediat.


Merchantphoenicianvillage.png


Negutatorul-Fenician.jpg