Batalia din Marea Egee

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation
Battleships logo.png

Ahoy, căpitane! Navele inamice sunt la orizont! A început bătălia din Marea Egee!

Bătălia din Marea Egee este un nou eveniment pe Grepolis, lansat pentru a coincide cu sărbătorirea a zece ani de Grepolis. În acest nou eveniment, cercetașii tăi au descoperit grupuri de corăbii inamice care se adună la orizont. Sarcina ta este să cauți și să distrugi navele inamice, să păstrezi forțele tărâmurilor tale și să îți protejezi cetățenii! Dar, desigur, scufundarea navelor inamice va face plăcere zeilor, iar Ares vă va răsplăti cu câteva recompense unice, nemaivăzute până acum. Îi vei răspunde chemării și vei anihila dușmanii? Continuați să citiți pentru a afla mai multe!


Gata. Țintă. Foc!

GridAB.png

La deschiderea ferestrei evenimentului, veți vedea o grilă de 5x5. Navele inamice se află înăuntru, în schimb, cercetașii nu au putut identifica locația lor exactă, așa că trebuie să le găsiți!

TakeShot.png

Faceți clic pe o zonă a grilei pentru a trage o salvă de muniție la coordonatele sale. Loviti sau ratati, veti avea în continuare un premiu! Dacă ați țintit corect, veți lovi un vas inamic! Unele sunt mai mici, ocupând un singur spațiu pe grilă, în timp ce altele sunt mai mari și necesită lovituri multiple pentru a fi scufundate complet. Fiecare lovitură pe care o luați costă 10 muniții. Puteți găsi muniție prin acțiuni obișnuite, cum ar fi atacarea, folosirea vrăjilor, tranzacționarea și construirea. Puteți găsi muniție de până la 10 ori în fiecare zi, dar dacă aveți nevoie de mai multă, puteți achiziționa unele în fereastra evenimentului cu monede de aur.

Ammunition.png

Fiecare recompensă obținută din grilă va fi adăugată automat într-un sistem temporar cunoscut sub numele de „Inventar de evenimente”. Acest spațiu de stocare are 6 spații și poate fi folosit pentru a stoca temporar recompense până când decideți să le depozitați, să le aruncați sau să le utilizați. Puteți face o fotografie doar dacă aveți cel puțin un spațiu în inventarul dvs. de evenimente.

NoShot.png

Scufundă navele de luptă inamice!


SinkRewards.png


Fiecare tragere făcută vă va oferi o recompensă, dar veți primi și recompense suplimentare pentru scufundarea cu succes a unei nave. În partea dreaptă a ferestrei evenimentului puteți vedea lista navelor, precum și recompensele pe care le veți obține pentru scufundarea cu succes a acestor nave. Aveți opțiunea de a încerca să scufundați fiecare navă sau să alegeți cele pentru care doriți recompensele și să vă salvați muniția pentru mai târziu. Dacă doriți, puteți căuta dușmani noi cu prețul muniției. De asemenea, puteți căuta noi dușmani gratuit dacă curățați complet grila navelor inamice.

NewWave.png


Fiecare zi, din timpul evenimentului, are o recompensă specială zilnică. Această recompensă va fi o recompensă de înaltă valoare, care apare o dată pe grilă și se schimbă în fiecare zi. Recompensa specială zilnică poate fi obținută de mai multe ori dacă curățați grila și începeți una nouă, sau dacă reîmprospătați grila folosind muniție.

DailySpecialAB.png


Navigați pe mări

Fiecare lovitură pe care o faceți oferă și o bucată de hartă Fișier:Icon map currency.png. Aceste piese pot fi utilizate pentru a naviga pe o hartă a comorii, aflată în partea stângă a ferestrei evenimentului. Odată ce ajungeți la sfârșitul călătoriei, veți debloca Marele Premiu.

Compass.png

Utilizați un pachet de hartă pentru a vă muta între 1 și 3 spații de pe harta comorii. În partea de sus a ferestrei, puteți vedea Marele Premiu curent, precum și toate cele 2 premii după acestea. După ce se poate ajunge la sfârșitul perioadei, se acceptă resetarea și se poate oferi posibilitatea de a crea o nouă hartă și a unui câștig nou mare.

Recompense

Evenimentul bătălia din Marea Egee vă oferă posibilitatea de a vă oferi câteva recompense exclusive noi:


Recompensă Imagine Descriere
Furia lui Ares
AresRage.png

Unitățile de atac din acest oraș sunt cu + 1% mai eficiente în luptă.

Aceasta este o putere actualizabilă, când utilizați această putere orașul selectat va obține un nivel din această putere. Nivelul maxim este de 10. Fiecare nivel crește forța puterii cu 1%

Această putere este permanentă

Cercetaș
Icon bonus scout.png

Dacă găsiți puterea cercetașilor într-o lovitură, puteți alege imediat 2 locuri pentru a vedea premiul și dacă există o navă în locație.
Premiu dublu
Icon bonus double.png
Dacă găsiți un premiu dublu într-o lovitură, următorul loc pe care îl țintiți vă va oferi 2 din orice premiu găsiți.

Acest lucru nu se aplică pentru premiile Marele Premiu sau Recompensa în scădere.

Dacă nu aveți suficient spațiu pentru ambele recompense în inventarul dvs. de evenimente, surplusul va fi adăugat la inventarul dvs. extins.

Medalii

Mai jos puteți găsi o listă completă de medalii disponibile pentru evenimentul Bătălia din Marea Egee și ce trebuie să faceți pentru a obține aceste medalii:

Vânător de hidră

Lord pe mare

Scufundați toate navele într-o singură piscină.

Awards battleships sunk all lvl4.png
Înfrânge o Hidră Înfrânge 3 Hidre Înfrânge 7 Hidre Înfrânge 15 Hidre
Awards battleships hydra lvl1.png
Awards battleships hydra lvl2.png
Awards battleships hydra lvl3.png
Awards battleships hydra lvl4.png

Concasor Trireme

Înfrânge o Triremă Înfrânge 5 Trireme Înfrânge 10 Trireme Înfrânge 20 de Trireme
Awards battleships trireme lvl1.png
Awards battleships trireme lvl2.png
Awards battleships trireme lvl3.png
Awards battleships trireme lvl4.png

Căutător de incendii

Înfrânge o Navă ușoară Înfrânge 5 Nave ușoare Înfrânge 10 Nave ușoare Înfrânge 25 de Nave ușoare
Awards battleships fireship lvl1.png
Awards battleships fireship lvl2.png
Awards battleships fireship lvl3.png
Awards battleships fireship lvl4.png

Bireme distruse

Înfrânge o Biremă Înfrânge 5 Bireme Înfrânge 10 Bireme Înfrânge 25 de Bireme
Awards battleships bireme lvl1.png
Awards battleships bireme lvl2.png
Awards battleships bireme lvl3.png
Awards battleships bireme lvl4.png

Tu nu vei trece

Înfrânge un Vas de transport Înfrânge 5 Vase de transport Înfrânge 10 Vase de transport Înfrânge 25 de Vase de transport
Awards battleships transport lvl1.png
Awards battleships transport lvl2.png
Awards battleships transport lvl3.png
Awards battleships transport lvl4.png

Patrulă pe mare

Înfrânge o Navă rapidă de transport Înfrânge 7 Nave rapide de transport Înfrânge 15 Nave rapide de transport Înfrânge 30 Nave rapide de transport
Awards battleships transport fast lvl1.png
Awards battleships transport fast lvl2.png
Awards battleships transport fast lvl3.png
Awards battleships transport fast lvl4.png

Aprinde-le

Înfrânge o Navă incendiatoare Înfrânge 7 Nave incendiatoare Înfrânge 15 Nave incendiatoare Înfrânge 30 Nave incendiatoare
Awards battleships brander lvl1.png
Awards battleships brander lvl2.png
Awards battleships brander lvl3.png
Awards battleships brander lvl4.png

Mare navigator

Atinge un Premiu mare Atinge 5 Premii mari Atinge 10 Premii mar Atinge 15 Premii mar
Awards battleships grand prize lvl1.png
Awards battleships grand prize lvl2.png
Awards battleships grand prize lvl3.png
Awards battleships grand prize lvl4.png