Tabăra Bandiților

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation

Pe noile lumi, ce au activă noua caracteristică, sate de luptă, un nou punct (Tabăra Bandiților) va fi disponibil pe prima dvs. Insulă, unde vă puteți lupta cu unități NPC. Acesta este punctul de adunare, al insurgenților și depinde de dvs. dacă-i veți invinge sau nu. Tabăra bandiților este disponibilă doar pe prima insula unde începeți jocul. Vă vom oferi un total de 100 de bătălii, cu un timp de staționare intre acestea.

De ce ar trebui să luptați împotriva acestor agitatori? Ei bine, pe de o parte veți primi recompense mari pentru orașul dvs., iar pe de altă parte, veți avea nevoie de puncte de luptă pentru a construi și a îmbunătăți satele de țărani. Ați putea crede ca nu dispuneți de suficiente unități să luptați împotriva acestor dușmani, dar vă vom acorda, de asemenea, unitați din Tabăra bandiților, din când în când (chiar și unități pe care nu ați apucat să le cercetați). După fiecare luptă câștigată, este nevoie să așteptați o perioadă de timp pentru a iniția un atac nou. Timpul de așteptare va crește cu fiecare luptă câștigată. Luptele vor deveni din ce în ce mai grele, dar veți primi unități ca recompensă.


Condiții generale

Urmatoarele reguli au fost impuse pentru Tabăra Bandiților.:

 • Tabăra Bandiților conține un total de 100 de lupte. După terminarea celor 100 de lupte, aceasta dispare de pe hartă și veți fi recompensat cu 100 de monede de aur.
 • Veți primi puncte de luptă pentru fiecare unitate inamică învinsă. Suma punctelor de luptă va fi egală cu numarul unităților inamice învinse. Prin verificarea raportului de luptă, veți observa numărul punctelor obținute în respectiva bătălie.
 • Distanța de la fiecare oraș pâna la Tabăra Bandiților este egală, indiferent de distanța vizuală, astfel nimeni nu va fi dezavantajat.
 • După fiecare luptă câștigata, este nevoie de un timp, până când puteți trimite un alt atac. Cronometrul începe imediat ce recompensa a fost acceptată.
 • Aveți posibilitatea să trimiteți simultan mai multe atacuri, din orice oraș, de pe aceeași insulă, dar imediat ce tabăra a fost eliminată, toate unitățile aflate în mișcare vor reveni în oraș.
 • Tabăra bandiților este plasată numai pe insula unde aveți primul oraș. În cazul în care veți pierde toate orașele de pe acea insula, nu mai puteți interacționa cu respectiva tabară, pâna nu recuceriti un oraș de pe respectiva insula.
 • Dacă ați dat început nou pe o lume, Tabăra Bandiților va fi resetată și va fi relocată pe noua insulă.
 • Tabăra Bandiților, nu poate fi selectată, dacă nu aveți selectat un oraș de pe respectiva insulă.
 • Fereastra aceasta se va inchide imediat ce ați sărit la un alt oraș de pe altă insula.
  • Acest lucru nu se aplica și pentru fereastra de victorie. Puteți încasa recompensa în oricare oraș doriti.

Timpul de călătorie

 • Primele 10 bătălii au timp de călătorie fix, de 5 secunde.
 • După primele 10 bătălii timpul va avea o formula de călatorie. (int) (50*50/ Viteza unității) + 300

Pierderea orașului de pe insula cu Tabăra Bandiților

 • Tabăra Bandiților este legata de prima ta insulă. In momentul în care ați pierdut toate orașele de pe insula, nu veți mai putea ataca tabăra. Trebuie să recucerești un oraș pe respectiva insulă pentru a mai putea interacționa cu Tabăra Bandiților.

Reguli de atac

 • Puteți ataca aceeași scenă de mai multe ori, chiar din orașe diferite de pe insulă.
 • Un cronometru va porni imediat ce respectiva scena a fost eliminată.

Symbols

Status Map Symbol Hint Popup
Gata Bandit map.gif Bandit attackspot.jpg
Gata

(Trupele deja în drum spre tabără)

Bandit attackspot.png Bandit attackspot hint.jpg
Gata

(Ați selectat un oraș greșit)

Bandit attackspot.png Bandit attackspot hint2.jpg
Colectați Recompensa Bandit attackspot3.png Bandit attackspot victory.jpg
Numărătoare Inversă Bandit attackspot4.png Bandit attackspot hint3.jpg