Alianţă

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation


Atenție! Information.png
Această pagină are nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a fi completată și/sau corectată.

Pentru a putea modifica pagina trebuie sa fiți utilizator înregistrat pe acest wiki!
Vă rugăm consultați această pagină pentru a afla cum puteți modifica o pagina wiki!


Alianţă

„Nici cei mai viteji nu pot lupta peste puterile lor.” - Homer


În Grepolis, alianţele reprezintă un element foarte important al jocului, de aceea va trebui ori să vă alăturaţi unei alianţe, ori să vă înfiinţaţi propria alianţă.

Găsirea unei alianţe

„Învaţă să te supui înainte să comanzi” - Solon al Atenei


La început, este de multe ori mai bine să-ţi găseşti o alianţă deja stabilită, decât să iţi înfiinţezi tu una. Înfiinţarea propriei alianţe e un lucru uşor, dar gestionarea acesteia, fără experienţă, este dificil. Puteţi rapid să vă adunaţi.

Mai întâi, este mai bine să nu aplicaţi la alianţele clasate pe locuri fruntaşe, deoarece acestea cel mai probabil vor respinge începătorii. Alianţa căreia are mai mult sens să te alături este alianţa cea mai apropiată de tine. Aceasta înseamnă că vă pot oferi cu uşurinţă sprijin împotriva atacurilor şi vă pot ajuta să construiţi mai rapid. Alianţele cu jucători experimentaţi, care au avut succes pe alte lumi, sunt de obicei alianţe care vă poate da un alt avantaj.

Stabilirea şi conducerea unei alianţe


„O ţară mică, nu se poate lupta cu una mare; câţiva nu se pot lupta cu mulţi, cei slabi nu se pot lupta cu cei puternici” - Mencius


Stabilirea propriei alianţe este un pas important în dezvoltarea ta ca jucător de Grepolis. Implică multă muncă şi multe îndatoriri, de accea ar trebui să ai multă experienţă de joc. Pentru a stabili o alianţă trebuie să dai click pe "Alianţă" în partea stângă a paginii. În fereastra nouă, poţi observa toate invitaţile curente, şi poţi stabili o alianţă. Pentru a face asta, trebuie să vă înregistraţi numele noii alianţe. Numele poate fi schimbat mai târziu de către un întemeietor.

De îndată ce Alianţa este stabilită forumul acesteia ar trebui să permită jucătorilor să se prezinte. Acesta va fi eventual, locul unde se va discuta tactica şi strategia alianţei. Forumul Alianţei poate fi extins ulterior şi pe subdiviziuni, pentru a cuprinde noile teme şi topice. Mai departe, ar trebui să actualizaţi profilul alianţei, care prezintă public alianţa. Invitarea de noi membri este un element important. Jucătorii din apropiere sunt importanţi pentru recrutare, deoarece îţi pot oferi cel mai bine sprijin. Potenţialii candidaţi, ar trebui să fie în apropiere, să aibă aproximativ acelaşi scor şi să fie jucători activi. Dacă observaţi că un membru are deja experienţă bună, asiguraţi-vă că îl promovaţi, astfel o parte din responsabilităţi să îi fie delegate lui. O alianţă bună are în jur de 30-40 de membri şi forumul alianţei foarte activ.

Cu experienţă, angajament puternic şi ceva noroc, alianţa va creşte devenid una mare şi puternică de care întregii lumi îi va fi frică.

Drepturile în cadrul unei alianţe


„Viteazul ştie să se bată; prudentul să se apere; înţeleptul să dea sfaturi. Deci, nu este irosit nici un talent.” - Sun Tzu


Gründer.png Întemeietor Ca întemeietor, un jucător este şeful absolut şi are drepturi în mod automat pentru toate funcţiile din cadrul alianţei. În plus, întemeietorii pot redenumi şi dizolva alianţa.

Leiter.png Lider Liderul este asistentul întemeietorului. Ei au câteva din drepturile întemeietorului plus toate drepturile de mai jos.

Einladungen.png Invitaţie Cu acest drept jucătorii pot să invite alţi jucători în alianţă. Ei pot deasemenea retrage invitaţii.

Diplomatie.png Diplomaţie Un diplomat poate schimba statutul diplomatic al alianţei cu alte alianţe, cum ar fi pacte de neatacare şi războaie.

Rundmail.png Mesaj Global Jucătorul cu drept de mesaj global are posibilitatea de a trimite un mesaj tuturor membrilor din alianţă, în acelaşi timp, anunţurile dându-se mult mai uşor.

Moderator im Forum.png Moderator al forumului intern Ca moderator al forumului intern, un jucător poate aranja şi şterge teme şi topice. Ei pot administra forumul, deschide noi secţiuni, redenumi, şterge şi schimba vizibilitatea acestora.

Zugang zu dem internen Foren.pngAccesul la forumul intern Acest drept permite jucătorilor să vadă forumurile interne, unde sunt discutate planurile principale de luptă, tacticile şi strategiile .

Părăsirea alianţei

„O alianţă cu putere niciodată nu este de încredere” - Phaedrus


Eşti nemulţumit de alianţa ta? În Grepolis nimic nu te poate lega pentru totdeauna de o anumită alianţă. Puteţi părăsi alianţa dumneavoastră în orice moment făcând click pe butonul corespunzător din meniul Proprietăţi a paginei alianţei. Apoi puteţi intra într-o altă alianţă sau vă puteţi întemeia una.

Asigură-te că faci cu atenţie această mişcare tactică. Nu vei fi prea popular în vechea ta alianţă şi s-ar putea ca în alianţa nouă să nu se aibă încredere în tine.

Funcţiile unei alianţe


Centralizator

În centralizator puteţi vedea evenimentele alianţei, inclusiv cuceririle si câteva evenimente importante în cadrul alianţelor aliate cu a dumneavoastră. De asemenea, la centralizator se pot vedea şi anunţurile interne.

Membri

La membri se poate vedea o listă cu membri alianţei. În cazul liderilor de alianţă, de aici se pot modifica drepturile membrilor alianţei.

Invitaţii

Aici se pot vedea invitaţiile curente, se pot retrage invitaţii şi, de asemenea, se pot da noi invitaţii.

Proprietăţi

În cazul membrilor obişnuiţi, aici se poate părăsi alianţa. În cazul fondatorilor alianţei, aici se poate modifica numele alianţei, imaginea alianţei, profilul alianţei şi butoanele de contact din profilul acesteia. Tot aici, fondatoţii alianţelor pot să desfiinţeze alianţa.

Aici este afişată o listă cu banarele disponibile în funcţie de punctaj. Liderii alianţei pot să schimbe banerele.

Pacte

Aici se pot vedea pactele şi solicitările de aderare a pact a alianţelor. Toto aici, diplomaţii şi liderii alianţei pot să trimită cereri de alianţă sau să declare război.