Grepolis Mobile

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation
Mobile Banner.png

Grepolis Mobile & Toolbox

Pe 22 februarie 2012, InnoGames a lansat un nou mod de a lupta in timp ce esti in miscare. Grepolis Mobile este o versiune lite a Grepolis care poate sa fie accesata de jucatori prin browserele lor de pe telefon, in timp ce Grepolis Toolbox este o aplicatie gratuita pentru jucatori care poate rula pe platforma Android ce poate fi descarcata de pe Google Play sau iOS ce poate fi descarcat de pe iTunes Store.

Android app on play logo small.png


Mobile itunesstore.png

Logarea

Inainte de a va conecta, aveti totusi nevoie de un cont Grepolis. Dar, chiar daca nu aveti cont, va puteti inregistra unul nou. Pe Grepolis Mobile sau Grepolis ToolBox sunt disponibile toate serverele lumii.

  • Pentru a accesa contul de pe serverele .RO, acceseaza urmatorul link: Serverele .RO

Indiferent pe care server alegi sa intri, ecranul de logare este identic pentru toate, iar dupa autentificare vi se cere sa alegeti lumea pe care doriti sa va conectati. Pentru o asistenta mai amanuntita, imaginile de mai jos va prezita cum arata fiecare ecran.

Login Screen.png
World Select Screen.png


Odata ce ati selectat lumea si v-ati logat pe cont, o sa va apara Pagina Principala de unde o sa puteti sa dati comenzile in timp ce sunteti in miscare.

Orasul dvs. in timp ce mergeti

Din acest ecran veti fi capabil sa efectuati cele mai multe comenzi care tin de imperiul dvs.

Optiunile meniului
Mobile Banner Small.png
City Button.png
Island Button.png
Reports Button.png
Premium Button.png
Profile Button.png
Settings Button.png
Search Button.png
Notifications Button.png
Messages Button.png
Logout Button.png

Imaginea de mai sus va prezinta Pagina Principala, la care puteti ajunge apasand butonul Acasa, pentru a reveni la acest ecran.

Oras

Aceasta zona va permite sa indepliniti functiile de baza zilnice de intretinere a imperiului pentru fiecare oras in parte. In sectiunea principala din partea de sus va arata nivelul resurselor, populatia si favorurile. Aveti posibilitatea sa alegeti orasele pe care le detineti folosind sagetile sau meniul de tip drop-down.

Principalele functii disponibile in aceasta sectiune permite jucatorului sa trimita vraji(in cazul in care are templu si zeu ales), sa recruteze trupe si sa construiasca cladiri.

De asemenea, in sectiunea principala exista si 3 actiuni: Atac, Suport si Comert. Acestea sunt urmate de trei mini-sinteze care asigura interactiunea cu orasul.

Atac

Attack Button.png

Daca orasul nu este al dvs. sau daca dvs. trebuie sa raspundeti unui atac, atunci puteti sa folositi aceasa functie sa trimiteti atacuri. Puteti sa selectati cate trupe doriti sa trimiteti si felul atacului.

Suport

Support Button.png

La fel ca functia de atac, aceasta functie sa permite sa trimiteti trupe de suport la orasul dorit.

Comert

Resources Button.png

Aceasta o sa va duca la ecranul pietei unde o sa fiti capabil sa faceti comert cu orasul selectat.

Vrajile

City Spells.png

Sub titlul Vraji aveti o lista cu toate vrajile disponibile care pot fi trimise din orasul selectat. Puteti, de asemenea, sa prelungiti durata unei vraji folosind monede de aur.

Trupele

Sub Vraji gasiti informatii despre toate trupele care se afla in prezent in orasul selectat, precum si toate miscarile de trupe din acest oras.

Cladirile

City Buildings.png

In sectiunea Cladiri puteti vizualiza nivelul fiecarei cladiri. Dand click pe o cladire o sa vedeti un meniu relevant referitor la acea cladire si actiunile disponibile pentru ea. Urmatoarele cladiri au actiuni disponibile: Senat, Cazarma, Academie, Port, Templu, Peşteră, Fermă, Agora si Piaţă.

Pentru mai multe detalii despre aceste cladiri, va rugam sa vizualizati pagina Clădiri.
Insule


In Prezentarea Insulelor un jucator poate sa vizualizeze fiecare insula pe care are cel putin un oras. Aceasta imagine de ansamblu permite jucatorului sa interactioneze direct cu jucatorii sau orasele de pe insula, precum si cu satele de tarani, orasele fantoma sau chiar orasele altor jucatori de pe insula.

Orasele dvs.

Island Cities.png

Utilizand meniul drop-down sau sagetile puteti parcurge insulele pe care detineti cel putin un oras.
Satele de tarani cucerite

Sub acest titlul o sa gasiti toate satele de tarani care sunt sub controlul dvs. O sa vedeti si starea de spirit(moralul), nivelul de expansiune, raportul comertului si cand mai poti cere/jefui din sate.

Facand click pe unul din aceste sate o sa vedeti pe ecran prezentarea generala a satului respectiv, care va permit sa Cereti resurse, sa Furati resurse si sa Cereti trupe.

Orasele necunoscute

Acestea sunt restul oraselor de pe insula selectata. Acestea pot sa fie orase care fac sau nu parte din alianta dvs. sau dintr-o alianta cu care aveti pact. De asemenea, pot sa fie orase fara alianta sau orase dusmane. Facand click pe un oras aveti posibilitatea sa interactionati cu acesta printr-o imagine de ansamblu a sa, care permite atacuri, suport, spionaj, comert si vraji.

  • Cand spionati, puteti alege pestera oricarui oras detinut.

Satele de tarani necucerite

Ultimul titlul prezinta toate satele de tarani de pe insula care nu au fost cucerite. Facand click pe acestea aveti posibilitatea de a le ataca pentru cucerire.

Rapoarte


Mobile Reports.png

Prezentarea generala a Rapoartelor va arata toate evenimentele care au decurs pe contul dvs. Toate spionajele, comerturile, constructiile finalizate, atacurile precum si alte rapoarte diverse pot fi vizualitate aici.
Premium


Mobile Premium.png

De pe aceasta pagina puteti sa activati oricare din cele 5 premium-uri sau sa extindeti timpul la cele activate. Nu numai asta, dar puteti sa cumparati Cont Premium la fel de bine. Puteti afla mai multe despre fiecare consilier premium de pe pagina Cont Premium a acestui Wiki.

Profil Jucator


Mobile Profile.png

Profilul jucatorului va ofera o perspectiva mai condensata a informatiilor contului dvs. Gasiti numele contului, locul in clasament, numele aliantei, precum si punctele totale si media punctelor oraselor.

Gasiti si lista cu toate orasele dvs. de pe lumea respectiva. Dand click pe un oras o sa va apara prezentarea generala a orasului respectiv.Setari


Sub Setari puteti sa vedeti cate zile de vacanta mai aveti disponibile si puteti alege pentru a activa modul de vacanta. De asemenea, puteti sa cumparati mai multe zile de vacanta, pana la maximum 14 zile.

Alta caracteristica este ca puteti sa selectati ce fel de notificari doriti sa primiti. Cand o actiune a avut loc, o sa primiti o notificare referitoare la acest lucru pentru a fi la curent cu evenimentele importante din joc.

Cauta Jucator


Mobile Search.png

Aceasta este o functie usoara de cautare care va permite sa gasiti usor jucatorii care joaca pe lumea respectiva. Cautarea va arata pagina de prezentare a jucatorului respectiv si o imagine de ansamblu a imperiului sau.Notificari


Privirea de ansamblu a notificarilor va arata cand s-a primit un nou raport, comertul a fost finalizat. Ganditi-va la aceasta optiune ca la o pagina de stiri despre cont. Aveti posibilitatea sa stergeti unele sau toate notificarile, dar rapoartele vor ramane in prezentarea generala a rapoartelor.

Mesaje


Toatele mesajele trimise si primite le gasiti aici. Puteti sa cititi, crea sau sterge mesajele.

Logout


Atunci cand va deconectati o sa va apara ecranul cu selectarea lumilor in cazul in care doriti sa va conectati pe alta.