Comerț cu monede

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation


Ce înseamnă asta?

Vă rugăm să rețineți că acest proiect e în stadiul de dezvoltare și avem de gând sa îl îmbunătățim!

Comerțul cu monede de aur e o facilitate care permite jucătorilor să-și schimbe resursele pentru aur cu alți jucători. În așa fel, jucătorii pot acumula numeroase resurse care, acum, pot ajuta alți jucători la nevoie, iar pentru asta să primească o recompensă profitabilă.

Cum funcționează?

800px-Gold trade.png

Comerțul cu monede de aur e destul de ușor de utilizat, funcționează la fel ca orice altă ofertă din piață. Trebuie doar să intri în piață și să creezi o ofertă.

Ai posibilitatea de a solicita monede de aur în schimbul unor resurse sau primești resurse, dând monede de aur.

Poți găsi sau crea oferte de la o monedă de aur până la 200 monede de aur. Schimbatul resurselor funcționează exact ca înainte, fiind limitat de negustorii tăi .

În ideea de a promova oportunitatea jucătorilor de a dobândi monede de aur, comerțul cu monede de aur va apărea primul. Sperăm ca așa nu veți rata cele mai bune oferte pe care alți jucători le fac.

Când primesc monedele de aur?

Totul funcționează ca și înainte, de îndată ce schimbul începe va trebui să aștepți până ce sosesc negustorii la destinație. În acel moment, schimbul e finalizat.


Există restricții?

Există 3 restricții foarte importante. Din motive de securitate, poți schimba maximum 200 de monede de aur pentru fiecare ofertă.

De asemenea, doar monedele de aur cumparate pot fi folosite în comerțul cu monede. Asta înseamnă ca toate monedele de aur câștigate jucand nu pot fi folosite, exceptând monedele de aur dobândite în comerțul cu monede de aur.

Monedele pot fi folosite la piata doar in urma verificarii platii, in unele cazuri procesul poate dura pana la 60 de zile

Este disponibilă pe lumea mea?

În prezent, comertul cu monede de aur e disponibil doar pentru lumile pornite după 10 Februarie 2015.