Iarna 2015

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation

Cum arată

Winter2015 desktop.jpg

Perioada evenimentului

1 Decembrie- 31 Decembrie 2015


Descriere

Ca în orice bun calendar advent, sunt "24 roţi de noroc" în timpul evenimentului. În fiecare zi, poţi deschide o nouă roată a norocului. După ce ai dat click pe o zi, roată norocului corespunzătoare apare în partea dreaptă a ferestrei. Fiecare roată conţine 6 recompense diferite şi un cristal de iarnă. Colectează 5 cristale de iarnă pentru a primi toţi cei 5 consilieri pentru o săptămâna, gratuit. O roată poate fi reumplută cu toate recompensele sale precedente, cheltuind monede de aur. După prima rotire a unei roţi, o decoraţie pentru bradul de Crăciun va fi deblocată. Deblocând decoraţiuni, ţi se va acorda medalia "Lucky Winter Fun"

Cum să deschizi Calendarul

Da click pe iconiţa evenimentului din colţul din dreapta jos că să deschizi calendarul.

Winter2015 icon.png

Cum să deschizi o zi

Imediat ce muţi mouse-ul peste scena ilustrată, bolduri se vor ivi pe neaşteptate peste tot în fereastra evenimentului, fiecare bold conţinând un număr( de la 1 la 24) Dacă dai click pe un bold, roată norocului pentru acea zi va deschide partea dreaptă, lângă brad. În ideea de a deschide o zi, se cere ca ziua respectivă să fie atinsă.

Ziua curentă

Boldul pentru ziua curentă e subliniat cu auriu.

Winter2015 current.png

Ziua trecută

Boldurile pentru ziua trecută care conţin cel puţin o recompensă apar cu albastru.

Winter2015 past.png

Magazin recompense

Nu trebuie să accepţi recompensa pe loc. O poţi "păstra" în roată până când se termină evenimentul.

Winter2015 collect.png

Decoraţii

De îndată ce faci prima rotire a zilei, o nouă ( şi o zi specifică) decoraţie va fi adăugată decorului.

Cum să colectezi o recompensă

Iniţial, există doar un buton de "rotire" în mijlocul roţii dacă ai o rotire gratuită. Apăsând acest buton, va face o lumina peste toate recompensele disponibile ( excluzându-le pe cele care au fost deja luate.) Când se opreşte animaţia, butonul din mijloc va dispărea şi recompensa pe care ai câştigat-o, se mută în mijloc. Poţi da click pe recompensă pentru a o stoca în inventar, o poţi folosi direct în oraşul selectat sau poţi să o arunci. Sau poţi, de asemenea să o laşi acolo cât durează evenimentul şi să o ridici mai târziu

Reumplerea

Dacă ai obţinut toate cele 6 recompense de pe roată, o poţi umple prima dată cheltuind 50 de monede de aur, după asta preţul va creşte. Poţi, de asemenea să reumpli roată mai devreme( după ce ai colectat cele mai dorite recompense şi vrei să le iei din nou). Ţine minte totuşi că preţul acestei funcţii va creşte cu fiecare utilizare, dar se va reseta la miezul nopţii.

Cristale de Iarnă

În fereastra evenimentului, apare de asemenea "etalarea cristalelor de iarnă", care arată progresul până deblochezi consilierii gratuiţi. În plus, odată ce ai colectat toate cristalele de iarnă vei primi medalia "toate cristalele"

Winter2015 shard.png

Colecţia cristalelor de iarnă

O recompensă pentru fiecare zi va veni la pachet cu un "cristal de iarnă". Dacă ai primit recompensa, vei primi de asemenea şi cristalul de iarnă în fereastra calendarului, care va debloca eventual toţi cei 5 consilieri pentru 7 zile. Imediat ce primeşti consilierii, cristalele de iarnă nu vor mai apărea în nicio roată. De asemenea, consilierii se vor schimbă din gri în coloraţi odată ce vor fi deblocaţi.
Folosind funcţia de reumplere nu va reaproviziona cristalele de iarnă deja colectate.

Costurile Rotirilor suplimentare

Prima rotire ditr-o zi e mereu gratuită. Rotirile suplimentare costă premium. Dacă ai ratat rotirea în ziua precedentă, prima rotire pe acea roată costă 100 monede de aur, de asemenea.

Învârtire Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Numărătoarea inversă

Evenimentul de Crăciun e valabil doar un timp limitat, între 1 Decembrie şi 31 Decembrie 2015. Timpul rămas e mereu vizibil, afişat sub formă de numărătoare inversă în colţul din stânga al ferestrei de eveniment, numărând zile, ore, minute şi secunde. După ce expiră timpul, nu va mai fi posibil să deschizi fereastra. Reţine că trebuie să colectezi toate recompensele rămase pe care le-ai fi putut stoca în unele roţi înainte să expire timpul. Nu mai poţi colecta aceste recompense după.

Aplicaţia de pe mobil

Evenimentul va fi disponibil de asemenea şi pe aplicaţia noastră de pe mobil. Verific-o pentru că acolo poţi roti roata doar cu degetul.

Winter2015 mobile.jpg

Medalii

În timpul Evenimentului de Iarnă poţi câstiga 2 medalii. Prima e medalia "Lucky Winter Fun", care e acordată după ce roteşti roata de un anumit număr de ori. Cealaltă medalie, "Toate cristalele" e acordată pentru colectarea tuturor cristalelor.

Lucky Winter Fun

1 învârtire 5 învârtiri 10 învârtiri 24 învârtiri
Winter2015 lvl1.png Winter2015 lvl2.png Winter2015 lvl3.png Winter2015 lvl4.png

Toate cristalele

Winter2015 collector.png