Demeter 2016

De la Wiki Grepolis RO
Versiunea din 8 februarie 2016 14:42, autor: Stil (discuție | contribuții)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Jump to navigation
Demeter logo.png

Pe durata evenimentului "În numele Demetrei!" pe insulă există un război violent, iar mulți oameni sunt pe fugă. Ajută-i și fi bun cu cei care au nevoie de ajutor. Hrănește-i pe cei tineri, cât și pe cei bătrâni. Zeița Demeter îți va oferi recompense pentru generozitatea si ospitalitatea ta.

Pe perioada evenimentului sunteți proprietarul unei taverne, unde aveți posibilitatea să serviți masa. Veți putea folosi 8 tipuri de ingrediente diferite pentru a debloca premii, ce vă vor permite să dominați inamicul. Puteți colecta ingrediente zilnic, prin una din următoarele acțiuni din joc: atac și apărare, cercetare, folosirea puterilor divine sau recrutarea de unități.

Odată ce aveti suficiente ingrediente, le puteți amesteca împreună în fereastra principală a evenimentului și veți fi răsplătit cu un bonus specific. Combinația de mese servite se va stoca în Cartea dvs. de Rețete pentru viitoarele referințe.

În plus față de recompensele pe care le primiți de la mesele servite, aveți, de asemenea, posibilitatea de a concura împotriva altor jucători în clasamentul zilnic. Jucătorii din topul zilnic vor primi medalia Maestru Hangiu, iar primii 4 jucători ai evenimentului vor primi prestigioasa medalie Suveranul Hangiilor.

Servirea mesei

Demeter main.jpg

Pentru a putea servi masa, trebuie să alegeți trei ingrediente. Nu contează ce ingrediente folosiți, sau că folosiți același tip de mai multe ori. Odată ce aveti ingredientele necesare, trăgându-le, le puteti pune pe platourile din ecranul principal al evenimentului. După ce toate cele trei platoruri au fost umplute, apăsați butonul "Serviți masa".

După ce apăsați butonul "Serviti masa" ingredientele vor fi combinate, iar o recompensă vă este oferită. Aceasta foate fi folosită imediat sau stocată în inventar, în cazul în care dispuneți de spațiu liber. Nu veți putea servi o altă masă, pâna când nu colectați recompensa.

Cum să colectezi provizii

Demeter provisions.jpg

Puteți găsi ingredientele pentru masă, doar jucând jocul. Mai jos sunt afișate cateva acțiuni ce vă vor oferi ingredientele.

  • Atac și apărare
  • Recrutare de unități
  • Cercetare
  • Construcția Clădirilor
  • Folosirea vrăjilor

Zilnic puteți primi maxim 10 ingrediente gratis. Puteți cumpăra ingrediente suplimentare, prin folosirea monedelor de aur. Prețul ingredientelor va crește cu fiecare achiziție, față de prețul de bază. (valoarea se va reseta la miezul nopții)

Imagine Symbol prov1.png Symbol prov2.png Symbol prov3.png Symbol prov4.png Symbol prov5.png
Symbol prov6.png
Symbol prov7.png Symbol prov8.png
Nume Brânză de capră Kykeon Supă Pește prăjit Legume Friptură Frigărui Vin roșu
Prețul de bază în monede 40 40 40 40 60 60 90 90

Cartea de Rețete

Demeter meals.jpg

Cartea de Rețete va salva automat combinațiile de ingrediente pe care le-ați folosit, astfel încât să le puteti reutiliza cu ușurință când doriți. Rețetele din Carte vor fi sortate în funcție de recompensă, dar veți avea posibilitatea sa le filtrați în functie de ingredientele disponibile sau cele necesare. Puteți debloca o rețetă care nu a fost descoperită incă, iar acest lucru se va face contra unei sume mici de monede.

Clasament

Demeter ranking.jpg

Toți jucătorii vor concura unul împotriva celuilalt în ceea ce privește mesele servite zilnic. De fiecare dată când o masă este servită veți primi o suma aleatoare de puncte de ospitalitate (maxim 10). Nu contează câtă mâncare creați, veți avea întotdeauna aceleași șanse de a obține puncte. De îndată ce ați servit prima masă într-o zi, numele vă va fi afișat în clasamentul zilnic. Câștigatorul zilei (locul 1) va câștiga o medalie și un efect. In fiecare seară la ora 8 pm (ora servărului) clasamentul se va reseta. Recompensele se vor înmâna imediat ce evaluarea s-a terminat.


Medalie: Maestru Hangiu 2016 (Medalie Zilnică)

Demeter award11.png

Clasamentul general va funcționa la fel ca cel zilnic, singura diferență este ca acesta nu se va reseta pâna la terminarea evenimentului. Primii 10 jucatori din clasament, vor primi la terminarea evenimentului câteva medalii bonus. În plus, primilor 4 jucători ai evenimentului li se va acorda medalia Suveranul Hangiilor, medalie ce va fi afișată la profilul lor.

Medaliile pentru primii 4 jucători din clasamentul general:

Suveranul Hangiilor 2016

Locul 1 Locul 2 Locul 3 Locul 4
Demeter award21.png Demeter award22.png Demeter award23.png Demeter award1.png

Medalii Adiționale

Hrănirea săracilor

O masă servită 5 mese servite 25 de mese servite 50 de mese servite
Demeter award31.png
Demeter award32.png
Demeter award33.png
Demeter award34.png
Carne Proaspătă! (I-ați servit pe oaspeți de trei ori la rând numai cu frigărui.)
Demeter award5.png
Noroc! (I-ați servit pe oaspeți de trei ori la rând numai cu vin roșu.)
Demeter award6.png
Hrană pentru popor (Ați servit diferite tipuri de invitați)
Demeter award7.png
Țara unde curge lapte și miere (Ați servit câte o masă fiecărui oaspete al tavernei în parte.)
Demeter award8.png

Progresul Recompenselor

Toți jucătorii care au servit un anumit număr de mese vor primi următoarele recompense bonus:

Numărul de mese servite Recompensă
25 Administrator reward.png Veți primi administratorul timp de 2 săptămâni.
50 Overall culture level.png Veți primi un nivel de cultură întreg.