Modul de vacanţă

De la Wiki Grepolis RO
Versiunea din 3 februarie 2011 00:56, autor: Smokey (discuție | contribuții)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Jump to navigation


Modul de vacanţă


Activarea modului de vacanţă se poate face din Setări - submeniul Mod de vacanţă.

Durata modului de vacaţă

Modul de vacanţă poate fi folosit timp de maxim 42 de zile în total pe durata a 365 de zile.
Astfel, o zi folosită astăzi (20-06-2024) va redeveni disponibilă pentru folosinţă peste exact un an (adică în 20-06-2025).
Acest timp poate fi împărţit după cum doriţi.

Perioadă de graţie

Din momentul activării există o perioadă de graţie de 48 de ore, timp în care jocul se desfăşoară aproape normal. În acest interval, jucătorii sunt vulnerabili ca de obicei la atacuri şi pot juca. Singura restricţie constă în imposibilitatea de a ataca oraşele altor jucători (satele de ţărani vor putea fi atacate în continuare).

Jucătorul continuă să beneficieze de resurse obţinute prin negoţ, respectiv produse de clădirile din polisuri (mină de argint , fabrică de cherestea , carieră de piatră).

Modul de vacanţă propriu-zis

Odată cu finalizarea perioadei de graţie, contul intră în modul de vacanță propriu-zis. Următoarele 24 de ore jucătorul nu se va putea loga, încercările fiind semnalate printr-un mesaj de eroare - prin acesta se specifică totodată numărul minim de ore rămase până va putea să se logheze pe cont. Modul de vacanţă poate fi întrerupt, prin conectare, la cel puţin 24 de ore după activarea sa. Acesta va fi oprit automat cel târziu după ce au trecut toate zilele rămase disponibile.

Pe perioada modului de vacanţă propriu-zis, oraşele jucătorului se comportă astfel:

  • nu sunt vulnerabile la atacurile altor jucători
  • minele nu produc resurse
  • sprijinul este retrimis în polisurile de unde trupele provin.

Deasemenea, este important de reţinut că odată pornit modul de vacanţă acesta va fi activ pe toate lumile, iar intreruperea lui prin conectarea la o lume va intrerupe modul de vacanţă de pe toate lumile.