De la Wiki Grepolis RO
Versiunea din 3 august 2021 09:52, autor: Stil (discuție | contribuții) (→‎Câmpul de luptă)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Salt la: navigare, căutare

Dacă căutați versiunea anterioară a evenimentului Spartanii asasini, vă rugăm să accesaţi Spartanii asasini 2015.

Wiki logo assassins.png


Noul eveniment "Spartanii asasini" este continuarea evenimentului anterior "Comandantul Romei".

O armată masivă, Romană, mărşăluieşte către oraşele tale, dar încă există speranţa! Liga Spartanilor Asasini îşi oferă serviciile ţie şi altor conducători. Vei lucra împreună cu toţi jucătorii, veţi comandă asasinii să vâneze soldaţii romani unul câte unul, apărând insulele greceşti şi câştigând recompense importante. Îţi vei alege ţintele pe care le vei elimina chiar tu însuţi cu săgeţile asasine. Vei câştiga jetoane de lupta pe care le poţi schimba cu recompense grandioase. Vei primi Puncte de Onoare pentru clasamentul zilnic cu care poţi debloca de asemenea obiectivele Comunităţii. Jucătorul de pe primul loc din clasamentul zilnic va primi o recompensă unică la sfârşitul zilei. Pentru a debloca obiectivele Comunităţii , tu şi ceilalţi jucători va trebui să adunaţi Puncte de Onoare împreună, pe durata evenimentului.

Câmpul de luptă

Spartan Assassins main118.jpg

Cetele Romane care mărşăluiesc spre oraşele tale apar pe câmpul de lupta. Aici poţi vedea cele trei tipuri diferite de trupe pe care armatele lor le deţin. Fiecare tip de trupa e marcată cu un simbol diferit.

Symbol Descriere
Assassins 2015 button cavalry.png Cavalerist
Assassins 2015 button legionary.png Legionar
Assassins 2015 button sapper.png Genist

Îţi poţi alege ce unităţi să elimine asasinii tăi cu arcurile lor pentru a primi diferite puncte şi prăzi. Doar dă click pe ţintă pentru a le elimina. Vei primi între 2 şi 20 Puncte de Onoare şi Jetoane de Lupta la întâmplare. În plus de asta , poţi găsi uneori şi pradă specială. Fiecare duşman pe care îl vânezi te costă o săgeata din arsenal.

Prada specială

De fiecare dată când elimini un Roman , ai o şansă să găseşti o pradă specială. Aceasta poate varia de la o săgeată în plus la un trofeu care e parte dintr-o colecţie. Săgeata poate fi folosită pentru a vana alt duşman. Trofeul pe care îl câştigi va fi bazat pe tipul de trupă pe care o elimini.

Colectia de trofeuri

Spartan Assassins 2021.png

Există trei colecţii de trofeuri. Fiecare colecţie conţine zece piese. Poţi găsi trofeele prin uciderea duşmanilor Romani. Completând o colecţie, vei fi recompensat cu cu 2 unități cu efect unic Simturi Divine. De asemenea, există şi o recompensă unică acordată primului jucător al fiecărei lumi care completează una dintre colecţii ( vezi lista cu recompense). Pentru a primi trofeul dintr-o anumită colecţie, omoară un soldat din tipul de trupa corespondent.

Symbol Tipul de trofeu primit
Assassins 2015 armor cavalry.png Cavalerie
Assassins 2015 armor legionary.png Legionar
Assassins 2015 armor sapper.png Genist

Ţinte noi & Desfăşurarea Loviturilor

Primeşti 15 ţinte noi în fiecare zi, la miezul nopţii gratuit şi când vânezi toţi duşmanii de pe câmp. Poţi, de asemenea să reîmprospătezi ţintele apăsând butonul "ţinte noi" de pe câmpul de lupta, care costă câteva Jetoane de Lupta. Folosirea butonului "ţinte noi" e un mod tactic care poate fi benefic în anumite situaţii, de exemplu:

  • Foloseşte butonul " Ţinte Noi" dacă urmăreşti să completezi o colecţie anume. De exemplu, încerci să completezi Colecţia Legionarilor şi trebuie să elimini toţi legionarii de pe câmpul de lupta.
  • Ai eliminat toate ţintele cu valoare ridicată de pe câmpul de lupta şi vrei altă şansă să câştigi mai multe Puncte de Onoare sau Jetoane de Lupta.
Spartan Assassins Community Goals.jpg

Desfăşurarea Loviturilor arată numărul de Jetoane de Lupta şi Puncte de Onoare pe care le primeşti când elimini o ţintă. Craniile albe arată valoarea punctelor pe care le-ai adunat deja din câmpul de lupta curent. Craniile aurii marchează valoarea punctelor a ultimului soldat pe care l-ai eliminat.

Jetoane de Luptă & Magazin

Abattle tokens.png

Jetoanele de Luptă sunt câştigate când vânezi soldaţii Romani, primeşti între 2 şi 20 Jetoane de Luptă.

Spartan Assassins Shop1.jpg

Magazinul de Jetoane de Luptă îţi permite să schimbi Jetoanele câştigate din greu pe diferite recompense. Aceste recompense pot fi ori păstrate în inventarul tău ori pot fi activate instant. Costul recompensei variază în funcţie de tipul de vrajă.

Săgeti si Arsenal

Săgeţile sunt folosite de asasinii tăi pentru a elimina soldaţii romani. Poţi avea maximum 10 săgeţi oricând în arsenalul tău. Poţi primi mai multe săgeţi prin 3 moduri diferite:

  • La miezul nopţii, arsenalul tău va fi reumplut cu 10 săgeţi.
  • Uneori, poţi găsi o săgeata că pradă specială când omorî un duşman.
  • Poţi alege să cumperi 5 săgeţi cu monede de Aur.

Scorul Comunităţii ( Puncte de Onoare)

Spartan Assassins Community Goals.jpg

Scorul comunităţii numără Punctele de Onoare colectate de toţi jucătorii din lumea ta. Sunt cinci obiective ale comunităţii de disputat pe o lume. Fiecare dintre ele poartă o recompensă unică cu o lungă durata. Fiecare obiectiv este afişat cu propriul simbol.

Symbol Descriere
Assassins 2015 community effect lvl1.png

Producţia de resurse în toate oraşele tale e crescută cu 60% pentru 5 săptămâni. Oraşele care sunt fondate sau cucerite cât timp ţine efectul, beneficiază de asemenea de recompensă.

Assassins 2015 community effect lvl2.png Timpul de construcţie al clădirilor e redus în toate oraşele tale cu 60% pentru 5 săptămâni.

Oraşele care sunt fondate sau cucerite cât timp ţine efectul, beneficiază de asemenea de recompensă.

Assassins 2015 community effect lvl3.png Timpul de recrutare pentru unităţi e redus în toate oraşele cu 60% timp de 5 săptămâni.

Oraşele care sunt fondate sau cucerite cât timp ţine efectul, beneficiază de asemenea de recompensă.

Assassins 2015 community effect lvl4.png Creşte producţia de favoruri în toate oraşele tale cu 60% pentru 5 săptămâni.

Oraşele care sunt fondate sau cucerite cât timp ţine efectul, beneficiază de asemenea de recompensă.

Assassins 2015 community effect lvl5.png Vei primi cu 50% mai multe puncte de bătălie pentru 2 săptămâni. Se aplică tuturor oraşelor tale.

Oraşele care sunt fondate sau cucerite cât timp ţine efectul, beneficiază de asemenea de recompensă.

Clasament zilnic ( Puncte de Onoare)

Toţi jucătorii pot concura unii împotriva altora pentru cele mai multe Puncte de Onoare câştigate într-o zi. De fiecare dată când elimini un soldat roman, câştigi între 2 şi 20 Puncte de Onoare. Clasamentul e bazat pe aceste Puncte. Imediat ce primeşti primele tale Puncte de Onoare, vei apărea în clasamentul zilnic. Jucătorul de pe primul loc, la sfârşitul zilei va primi un premiu şi o recompensă, de asemenea. În fiecare zi, la 8 pm, clasamentul este evaluat şi resetat. Recompensele sunt înmânate imediat ce evaluarea ia sfârşit.

Premiul: Maestru asasin
Assassins 2015 award master assassin.png

Lista de recompense

Symbol Descriere
Assassins 2015 award master collector.png Premiul e acordat primului jucător de pe lume care completează una dintre colecţii.
Assassins 2015 award killed cavalry.png Premiul e acordat când jucătorul vânează 10/25/55/90 din ţintele de cavalerie.
Assassins 2015 award killed legionary.png Premiul e acordat când jucătorul vânează 10/25/55/90 din ţintele de legionari.
Assassins 2015 award killed engineer.png Premiul e acordat când jucătorul vânează 10/25/55/90 din ţintele de genist.
Assassins 2015 award collection rider.png Premiul e acordat când se completează colecţia de cavalerie.
Assassins 2015 award collection legionary.png Premiul e acordat când se completează colecţia de legionari.
Assassins 2015 award collection sapper.png Premiul e acordat când se completează colecţia de genist.