Colonizarea

De la Wiki Grepolis RO
Versiunea din 21 august 2017 10:42, autor: Stil (discuție | contribuții) (→‎Colonizarea ca o Strategie)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Jump to navigation
Colonize.png

Colonizarea este una dintre metodele de a obține un nou oraș pe Grepolis. Este o metodă pașnică și nu implică necesitatea de a ataca sau apăra orașul, în scopul de a-l lua. Colonizarea este, de asemenea, cunoscută ca întemeiere deoarece construiți un oraș nou de la zero. Ca alte aspecte ale jocului, colonizarea este dependentă de setările lumii, dar nu este influențată de viteza lumii sau dacă lumea este cu cucerire sau revoltă.

  • Rețineți că așa cum cer toate celelalte metode de a lua noi orașe, nava de colonizare poate fi folosită o singură dată. După ce ați întemeiat noul oraș, Nava de colonizare va dispărea.

Cerințe preliminare

Înainte de a putea coloniza, există trei cerințe de bază care trebuie să fie îndeplinite mai întâi. Acestea sunt: Clădiri, Unități și Cultură.

Clădiri

Clădire Nivel Minim Scop
Academy Academie Nivel 13 Necesare pentru a cerceta Nava de colonizare
Harbour Port Nivel 10 Necesare pentru a construi Nava de colonizare

Unități

Pentru a întemeia un oraș, aveți nevoie de o Navă de colonizare. Această unitate este construită în Port și devine disponibilă după ce a fost cercetată.

Unitate Nume Cost
Colony Ship Nava de colonizare 10,000 Wood.png 10,000 Stone.png 10,000 Silver.png 170 Pop.png

Cultură

Cerința finală este că trebuie să aveți suficiente puncte de cultură(PC) pentru a vă asuma un oraș nou. Când începeti jocul aveti un slot liber pentru al doilea oraș, care nu va necesita puncte de cultură, dar pentru fiecare oraș, după acesta, vă va costa puncte de cultură.

Puncte de Ancorare

Cum orașul dvs. crește și începeţi să exploraţi harta mai mult, veți observa că există spații libere pe unele insule mari sau insulele mici. Aceste puncte de ancorare sunt locuri în care un jucător poate întemeia un oraș nou. Există două tipuri de puncte de ancorare. Primul se găsește pe insulele mici, iar al doilea se află pe insule mari. Toți jucătorii ar trebui să fie conștienți de faptul că odată ce au ales un loc de a coloniza și orașul este creat, nu se poate demola orașul și începe în altă parte.

Puncte Acorare Insulă Mică

Small Anchor.png

Cu siguranță va trebui să traversați peste insulele mici ale marii în care va aflati, atunci când ați început jocul. Aceste insule sunt nelocuite și sunt presărate peste tot pe mare. Multe dintre ele sunt situate în apropiere de insulele mai mari. Colonizarea pe aceste insule se poate dovedi mai dificilă, deoarece nu există sate de țărani pentru a aduna resurse de la acestea. Din acest motiv, noul oraș va fi dependent de resursele sale, dar și de comerțul cu alte orașe.

Puncte Acorare Insulă Mare

Anchor Point Frame.png

Aceste puncte de ancorare apar după ce un jucător și-a sters contul sau înainte ca insula să se încarce. De obicei, aceasta se datorează faptului că jucătorii sterg contul sau conturile lor sunt părasite. Aceste puncte sunt mai favorabile pentru a întemeia un oraș nou, deoarece, spre deosebire de insule mici, veți avea acces la satele de țărani de pe insulă și astfel vă puteți concentra pe crearea de mai multe trupe în loc de a ridica mai mari clădirile pentru resurse. Puteti tranzacționa în continuare cu alte orașe, pentru a ajuta la accelerarea orașului.

Cum sa Colonizezi: Pas cu Pas

City Founding.png
CS Movement.png

În cele din urmă aveți un Port la nivel 10, ați cercetat nava de colonizare, iar acum aveti o navă de colonizare în portul dvs. E timpul pentru a începe întemeierea noului dvs. oraș.

  • În primul rând, ar trebui să găsiți un loc ideal pentru a coloniza. Preferabil undeva aproape de orașul în care ați început, astfel este nevoie de mai puțin timp pentru a călători acolo. Sau puteți alege un loc în apropiere de un alt oraș sau de un alt membru al alianței.
    • Notă: Locația trebuie să fie la o distantă de maxim 48 ore, timp de calatorie pentru Nava de colonizare.
  • Începeți făcând clic pe locația unde doriți să întemeiați orașul. Se va deschide o fereastră nouă, ca imaginea din dreapta.
  • Nava de colonizare poate fi trimisa fara sa fie insotita de alte unitati
  • Faceți clic pe Întemeiere oraş. Flota va stabili ruta pentru noul oraș.
  • După ce nava de colonizare ajunge la destinație, va dura X ore (depinde de setările respectivei lumi) pentru ca orașul să fie întemeiat. În acest timp, nici dvs., nici alt jucător, nu va vedea ceva pe respectivul punct până când orașul nu este finalizat.
  • Odată ce perioada de construcție s-a terminat, veți fi anunțat că aveți un oras nou printr-o notificare și un raport (de asemenea nava de colonizare se pierde). Felicitări, acum aveți un nou oras!

Noul Dvs. Oraș

Un oraș întemeiat prin colonizare va începe cu 778 de puncte și va avea:

Singurele trupe din oraș vor fi cele care au ajuns cu Nava de colonizare ca escortă. Ele sunt considerate trupe de sprijin și nu vor fi disponibile pentru utilizare în acest oraș.

Colonizarea ca o Strategie

Colonizarea nu este privită intotdeauna ca un mod favorabil de a avea un oraș nou. Mulți jucători veterani și cu experiență, nu privesc cu ochi buni această metodă. Un motiv pentru care se datorează acest lucru este faptul că preferă să dețină un oraș mai mare, care scutește jucătorul să-l construiască de la zero. De asemenea, este nevoie de o zi întreagă să aștepte pentru ca orașul să fie întemeiat, iar in acest timp un jucător ar putea avea mai multe orașe dacă este capabil.

Cu toate acestea, colonizarea este un mijloc mai pașnic de expansiune. Un jucător iși poate asigura un oraș nou, fără a lupta pentru el. În plus, colonizarea devine o opțiune mai rapidă. Academia necesită nivel 13, în timp ce pentru Cucerire / Revoltă necesită o Academie de nivel 28 cat și trupele să luați și să țineți orașul.

Strategic vorbind, un oraș colonizat poate oferi unele beneficii, pentru că orașul nu este marcat pe hartă până cand procesul de construire nu este complet. Astfel puteți plasa un oraș în teritoriul inamic, sprijinindu-l cu un număr mare de Bireme pentru apărare.