Artemis

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation


Artemis


Artemis


Artemis era una dintre cele mai adorate si cele mai vechi zeite ale Greciei Antice. Fiica lui Zeus si al muritoarei Leto, si sora geamănă a lui Apollo, Artemis mai era asimilată ca zeita pădurilor, nasterii copiilor, virginitătii, fertilității, a vânătorii fiind era evocată cu arc și săgeti. Fecioara banuitoare si vindicativa, vesnic neimblanzita, ea prefera padurile pline de salbaticiuni Olimpului. Este necrutatoare si ii pedepseste pe toti cei care nu o respecta, transformandu-i in animale pe care le vaneaza cu ferocitate, in schimb ii rasplateste cu nemurirea pe adoratorii ei fideli. Ocrotitoare si uneori infricosatoare, Artemis domneste si peste lumea oamenilor, in care vegheaza asupra nasterii si dezvoltarii fiintelor. Este si zeita lunara, ratacind precum luna si zbenguindu-se printre munti.


Puteri divine
Darul naturii
Darul naturii
Un carucior misterios plin cu piatra apare la portile orasului. Slava Artemis!
Orasul selectat primeste 650 piatra.
30
Favoruri
Tintirea arcasilor
Tintirea arcasilor
Artemis mareste precizia luptatorilor dvs. de la distanta.
Acuratetea trupele care folosesc atacuri cu arma de distanta este cu 15% mai mare.
Aceasta putere se aplică doar unei trupe aflate în mişcare (atac)
100
Favoruri
Iluzie
Iluzie
Atermis arunca vraja iluziei pe orasul inamic. Propietarul oraselor va vedea un atac ce soseste, cu toate acestea cand atacul soseste victima va vedea ca este doar o iluzie.
Aceasta vraja imita un atac si il face pe inamic sa vada un atac asupra sa. Cand vraja “soseste”, un raport ii arata ca a fost doar o iluzie. Vraja este folosita asupra unui oras, si are viteza unei nave usoare.
260
Favoruri
Purificare
Purificare
Artemis curata orasul sau atacurile in curs de toate puterile divine active in acel moment.
Aceasta vraja este folosita fie pe orase fie pe atacurile de intrare sau de iesire eliminand toate puterile divine exercitate pe acestea cu exceptia protectiei orasului de la Atena.
200
Favoruri
Unitati mitice
Grifon
Grifon
Grifonul este un simbol al intelepciunii si un gardian al divinitatii. Este maestrul cerului si regele bestiilor. Viteza si agilitatea lui sunt invinse doar de abilitatea sa de a lovi pe neasteptate. 250
Favoruri
Vier Caledonian
Vier Caledonian
Vierul Caledonian este o unitate mitica extrem de periculoasta care zdrobeste unitatile terestre cu mare usurinta. Odata infuriat, Vierul Caledonian va lupta pana la ultima suflare folosind coltii sai ascutiti pentru a decima trupele dusmane. 110
Favoruri
Portal Zei
Zeus
FramedZeus.png
Poseidon
FramedPos.png
Atena
FramedAth.png
Hera
FramedHera.png
Hades
FramedHades.png
Artemis
FramedArtemis.png
Afrodita
FramedAphrodite.png