BBCode

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation

Ce sunt codurile BB?

Codurile BB sunt o posibilitate simplă de formatare a textului in mesaje si postarile din forum (joc). Mai jos puteti vedea toate codurile pe care le aveti la dispoziție in joc.


Bbcodebar.png

Ce fac ele?

Symbol Funcție Cod Notițe
Bold.png Bold [b]Textul tău aici[/b]
Italics.png Italics [i]Textul tău aici[/i]
Underline.png Subliniere [u]Textul tău aici[/u]
Strikethrough.png Tăiere cu o linie [s]Textul tău aici[/s]
CentreText.png Centrat [center]Textul tău aici[/center]
Quote.png Citat [quote]Citatul tău aici[/quote]
URL.png Adresa [url]URL Link aici[/ulr]
Player.png Link catre profilul unui jucator [player]Nume jucător[/player]
Flag.png Link catre profilul unei alianțe [ally]Nume Alianță[/ally]
CityBB.png Link catre un oraș [town]Cod oraș[/town] Dacă faceți clic pe această pictogramă în joc, se deschide o fereastră in care scrieti numele orasului pentru care doriti link. Nu aveți nevoie să știți codul.
FontSize.png Dimensiune font [size=9]Textul tău aici[/size] În joc, dacă faceți clic pe această pictogramă vă vor fi prezentate 5 opțiuni diferite pentru dimensiuni. Cu toate acestea, ai putea schimba doar numărul manual.
Image.png Imagine [img]Imagine URL[/img]
FontColour.png Culoare [color=#A00000][/color] În joc, dacă faceți clic pe această pictogramă, veți putea alege culoarea pe care doriți dintr-o gamă largă. Cu toate acestea , codul este pur și simplu HTML, deci dacă știi codul de culoare pentru culoarea dorită, doar copiațil aici.
Scroll.png Raport [report]Raport bb code aici[/report] Puteți pune link doar la rapoartele care le-ați " Publicat ". Odată publicat , vi se va da un cod pe care aveți posibilitatea să copiați pur și simplu si sa-l postati in forum sau mesaje.
Award.png Distincție [report]Cod distincție aici[/report] Dacă faceți clic pe această pictogramă, veți putea selecta distincția pe care doriți sa o arătați jucătorilor
Island1.png Insulă [island]Cod insula aici[/island] Dacă faceți clic pe pictograma din mijlocul insulei pe care doriți să o postati, se va deschide meniul de la care puteti genera codul pentru insulă.
Table.png Tabel [table]Cod tabel aici[/table]
Font.png Font [font=serif]Textul tau aici[/font] Ai posibilitatea de a schimba fontul cu care doresti sa scri. Ai la alegere intre 3 fonturi disponibile.
Reservation.png Rezervare oraș [reservation]Cod oraș aici[/reservation] Veți putea introduce pur și simplu numele orașului într-o fereastră care se deschide, nu aveți nevoie să știți codul orașului pe derost.
Spoiler.png Spoiler [spoiler]Textul tau aici[/spoiler] Veți avea posibilitatea de a pune textele/rapoartele dvs. într-un spoiler. Când faceți clic pe butonul "spoilere" vei deschide sau închide spoilerul.