Cercul Invocațiilor

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation

În timpul evenimentului de Toamnă din acest an, vei avea ocazia de a exersa magia! Vei putea folosi 8 ingrediente(oferte) diferite pentru a debloca premii care te vor ajuta să îţi domini inamicii. Poţi colecta ofertele prin efectuarea de acţiuni, în fiecare zi, precum: creştere de clădiri, atacuri, cercetări şi alte acţiuni în joc.

Odată ce ai destule oferte, le poţi combina împreună în fereastra principală a evenimentului şi vei fi recompensat cu un bonus specific. Reţeta (incantaţia) pentru acel bonus va fi stocată în Cartea ta de Incantaţii pentru viitoare referinţe.

În plus de recompensele primite pentru incantaţiile tale, de asemenea vei avea oportunitatea de a concura împotriva colegilor tăi în topul zilnic. Jucătorul din topul zilei va primi medalia de Maestru Iluzionist, iar următorii 4 din top vor primi prestigioasă medalie de Marele Maestru!


Evocarea incantaţiilor

I2019.png

În ideea de a efectua o incantaţie trebuie întâi să aduni 3 oferte. Nu contează ce materiale foloseşti, poţi folosi mai mult de una (unul) de acelaşi fel. De îndată ce ai ingredientele necesare, le poţi adaugă incantaţiei tale prin tragerea lor în slotul liber din fereastră principala a evenimentului. Când toate sloturile sunt umplute, da click pe "Invocă".

După ce ai apăsat "invocă", materialele tale vor fi combinate şi vei primi o recompensă pentru incantaţia ta. Poţi folosi recompensa ta imediat sau o poţi stoca în inventar, dacă ai loc. Nu vei putea fauri o altă incantaţie până ce nu-ţi vei fi colectat recompensa.

Cum să aduni oferte

Hween 2015 overview1.png

Poţi găsi oferte pentru incantaţiile tale, jucând Grepolis. Mai jos sunt câteva acţiuni comune care îţi vor acorda oferte:

  • Atac şi apărare
  • Recrutare de unităţi
  • Cercetare
  • Construcţii de clădiri
  • Aruncare de vrăji

Cantitatea de oferte gratuite pe care le poţi primi zilnic e limitată la 10. Poţi cumpăra câte oferte suplimentare doreşti, cheltuind monede de aur, deşi preţul pe fiecare ingredient va creşte cu fiecare achiziţionare de la preţul de baza(şi se va reseta la miezul nopţii).

Imagine Symbol bat.png Symbol bone.png Symbol rat.png Symbol witch.png Symbol lich.png
Symbol mandrake.png
Symbol cyclops.png Symbol ruby.png
Nume Aripă de liliac Os Coadă de şobolan Deget de vrăjitoare Praf de cadavru Mandrake Craniu de ciclop Rubine
Preţ de bază in monede 60 60 60 60 90 90 90 90

Cartea incantaţiilor

Crafting book 2016.jpg

Cartea cu incantaţii va salva automat combinaţiile tale de oferte că să te poţi întoarce cu uşurinţă la ele. Incantaţiile vor fi ordonate în funcţie de tipul de recompensă, jucătorii vor putea filtra printre oferte în funcţie de disponibilitate sau de ofertele necesare. Fiecare jucător are rețete unice, încercați diferite combinații pentru a găsi cele mai bune recompense.

Dacă îţi doreşti să deblochezi o incantaţie fără experimentare, o poţi face pentru o cantitate mică de monede de aur.

Topuri

Hween 2015 rankings.png

Toţi jucătorii pot concura unii împotriva altora în ideea producerii de incantaţii pe o bază zilnică. De fiecare dată când invoci o incantaţie, primeşti o cantitate întâmplătoare de puncte de sânge (până la 10). Topul e bazat pe aceste puncte. Nu contează ce incantaţie invoci, vei avea aceeaşi şansă să primeşti puncte.

Imediat ce produci prima ta incantaţie într-o zi, vei apărea în topul zilnic. Câştigătorul zilei (primul loc) va câştigă o medalie şi un efect! În fiecare zi, la 20:00 seara, topurile se evaluează şi se resetează. Recompensele sunt înmânate imediat ce evaluarea a luat sfârşit.

Medalie: Maestru invocator (Medalie Zilnică)

Hween 2015 daily.png

Topul global funcţionează aproape la fel cu cel zilnic, doar că acesta nu se resetează. Va funcţiona până când evenimentul va lua sfârşit. Primii 10 jucători în topul global vor primi mai multe bonusuri imediat ce evenimentul va lua sfârşit.

În plus, primii 4 jucători ai evenimentului vor fi recompensaţi cu medalia Marele Maestru, care va apărea pe profilul lor.

Medalii pentru primii 4 jucători din topul global:


Marele Maestru

Rang 1 Rang 2 Rang 3 Rang 4
Hween 2015 award 1.png Hween 2015 award 2.png Hween 2015 award 3.png Hween 2015 award 4.png

Premii suplimentare

Scamator întunecat

1 incantatie efectuata 5 incantatii efectuate 25 incantatii efectuate 50 incantatii efectuate
Dark conjurer 1.png
Dark conjurer 2.png
Dark conjurer 3.png
Dark conjurer 4.png

Privire Însângerată
Sacrifică doar rubinele, de trei ori la rând

1st time
Halloween rubies BloodyGlance4.png

Prezența Morțiilor
Sacrifică Cranii de ciclopi de trei ori la rând

1st time
Halloween cyclope PresentOfTheDead4.png

Cunoștințe Ocultee
Efectueaza toate incantații posibile..

1st time
Halloween knowledge OccultKnowledge4.png

Recompensarea Progresului

Toţi jucătorii care evoca un număr specific de incantaţii , vor primi următoarele bonusuri::

Cantitate de recompense invocate Recompensa
25

Administrator reward.png You will get the administrator for 2 weeks.

50 In functie de lumea evenimentului, puteti obtine:

Melousa 2019.png Erou exclusiv sau
Overall culture level.png Un intreg nivel de cultura.