De la Wiki Grepolis RO
Salt la: navigare, căutare


Calendar Craciun 2012


Calendarul de Craciun 2012 contine multe recompense interesante pentru dvs. In fiecare zi, o sa aveti posibilitatea sa deschideti un cadou si sa alegeti 1 din 3 decoratii. Prin aceasta cale o sa aveti asamblate imaginile personale de Craciun pana pe 24 Decembrie. Puteti sa impartasiti aceasta imagine si altor jucatori.

Fiecare decoratie este legata de o recompensa specifica. De indata ce ati ales o decoratie, aceasta va declansa efectul automat. Nu trebuie sa alegeti o decoratie chiar atunci, trebuie doar sa dati click pe cadoul disponibil in fiecare zi pentru a avea acces la decoratiile continute in el. Dupa aceea o sa aveti timp pana la sfarsitul evenimentului sa alegeti decoratiile cum doriti.

Zilele pierdute

Daca nu aveti posibilitatea sa deschideti un cadou intr-o anumita zi, puteti sa folositi Aur pentru a o deschide altcandva. In acest caz, puteti deasemenea sa alegeti decoratiunea oricand doriti inainte de sfarsitul evenimentului.

Trebuie sa incercati sa va logati in fiecare zi pentru a deschide cadoul disponibil pentru acea zi. Pe aceasta cale arcul se va declansa si continutul lui o sa fie disponibil pentru folosire in orice moment doriti.

Schimbarea decoratiunii

Daca nu va mai place aspectul vizual al unei decoratiuni sau daca daca doriti sa folositi o alta recompensa aditionala legata de alta decoratiune a aceleasi zile, puteti sa folositi Aur pentru a schimba acea decoratiune. Pe aceasta cale vechea decoratiune o sa fie schimbata cu cea nou aleasa de dvs. Daca nu o sa folositi noua decoratiune, totusi o sa puteti sa primiti recompensa aferenta ei.

Observatii

Tineti minte ca uneori este imposibil sa alegeti o decoratie. Aceasta se va intampla daca o sa incercati sa alegeti o decoratie cu un efect care este deja activat pe orasul selectat(curent). In acest caz, va trebui sa asteptati pana cand efectul ei va disparea, dupa o sa puteti activa sau schimba noua decoratie.

De indata ce oricare decoratie este plasata in imaginea dvs. de Craciun, aceasta devine "folosita", insemnand ca nu o sa mai puteti sa luati recompensa de pe urma ei nici daca alegeti sa o inlocuiti sau apoi schimbati pentru o decoratie noua. Asta inseamna ca puteti sa luati maxim 3 decoratiuni/calendar intr-o zi.