De la Wiki Grepolis RO
Salt la: navigare, căutare
Domination.png

Dominația este o caracteristică nouă a jocului, în care alianțele luptă pentru dominarea lumii. Pentru a domina lumea, este nevoie să vă alegeși o strategie, să vă zdrobiți în luptă dușmanii, până când lumea va fi dominată de dvs.


Obiectiv

Capturați și mențineți un procent ridicat de orașe de pe lumea respectivă.

Era dominației

Era Dominației începe după o perioadă de timp dependentă de viteza și setările lumii. Timpul de pre-dominare ar trebui să fie suficient pentru ca voi și alianța voastră să vă solidificați, dar nu suficient de lung încât să vă simțiți în siguranță.

Viteza lumii Timpul de pornire al Erei de dominare (zile de la start)
Incet Regular Repede
1 300 240 180
2 225 180 135
3 187,5 150 112,5
4 150 120 90

După începerea dominației, unele insule de pe lume vor fi selectate ca insule valabile. Puteți găsi mai multe informații despre acest lucru, mai jos. Era de dominație durează până când o alianță este capabilă să captureze și să controleze 40% din orașele valide afișate în fila Dominație.

Ținta de dominare

Ținta dominației pornește de la 40%. Această valoare va începe să scadă după va trece ceva timp (această dată este predeterminată de viteza și setările lumii). Ținta va scădea pe baza progresului actual al alianțelor de top, până când va deveni suficient de aproape pentru a fi accesibilă. Odată ce valoarea începe să scadă, aceasta se va face la fiecare 14 zile.

Insulele valide

Valid island.png

Odată ce Era de dominație începe, sistemul va culege întreaga lume din centru, verificând prezența substanțială a jucătorilor și marcând insulele valide. Sistemul se oprește odată ce atinge un procent predeterminat de prezență a jucătorului. Doar orașele din aceste insule vor fi luate în considerare pentru valoarea totală a dominației. Numai insulele mari (insulele cu sate) vor fi marcate ca fiind valabile.


Ultima redută

Odată ce o alianță atinge valoarea de dominație, va fi eligibilă să activeze ultimul redută. Această alianță are 14 zile pentru a activa ultima poziție sau ea va începe automat. Odată ce este activata ultima redută, alianța va trebui să dețină valoarea de dominație peste țintă pentru o perioada de zile influentata de viteza lumii. Dacă reușește , aceast lucru, alianță devine câștigătoarea lumii.

Viteza lumii Durata ultimei redute
1 28 zile
2 21 zile
3 17,5 zile
4 14 zile


Țineți minte:

  • În timp ce Ultima redută este activă, toate orașele situate pe insule valabile vor fi atașate, chiar dacă modul de vacanță este activat.
  • Dacă valoarea de dominație scade sub țintă, ultima redută este dezactivată instantaneu, iar alianța își pierde capacitatea de a o activa până când nu se atinge obiectivul din nou.

Sfârșitul lumii

Când o alianță este declarată câștigătoare, se instaurează pacea pe lumea de joc. Pacea durează 14 zile, după care lumea este închisă.