Halloween 2013

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation
Democrit.png

Halloween 2013

In ce consta acest eveniment?

Democritus, un alchimist si filozof comercial, isi pune cu amabilitate serviciile in slujba ta. Ii poti inmana ingrediente teribile pe care el le va amesteca si transforma in recompense utile.

Colectarea Ingredientelor

Pentru a putea urma cariera de alchimist, ai nevoie de ingrediente. Cel mai simplu mod de a le obtine este de a termina cu succes Misiunile Insulei. Cantitatea de ingrediente obtinute depinde de punctajul tau general:

Punctaj Ingrediente obtinute pentru o Misiune
< 10000 1
10000 - 50.000 2
> 50000 4

Avand in vedere faptul ca jucatorii cu un punctaj general mai mare primesc misiuni ale insulei mai rar, ei vor primi o cantitate mai mare de ingrediente la fiecare misiune, astfel incat toti jucatorii vor primi aceeasi cantitate de ingrediente pe zi, adica maxim 12. Ingredientele le primiti aleatoriu, dar unele sunt mai rare decat altele. Un alt mod de a obtine ingrediente suplimentare este achizitionarea lor cu ajutorul monedelor de aur. Retineti faptul ca pretului unui ingredient va creste odata cu fiecare achizitionare. Pretul va fi resetat odata pe zi(la miezul noptii).

Amestecarea

Creuzet.jpg

Pentru a crea o recompensa, trebuie sa puneti pe masa alchimistului exact 3(trei) ingrediente la alegere. Ordinea in care acestea sunt asezate pe masa nu este importanta. De indata ce ingredientele au fost asezate pe masa, va aparea butonul "Amesteca". Facand click pe el, ingredientele vor fi amestecate si recompensa creata. Daca ati folosit acea combinatie de ingrediente pentru prima oara, aceasta va fi adaugata automat in cartea ta de retete.

Recompensa creata o puteti folosi instant pe orasul selectat, se poate stoca in Inventar sau se poate distruge. In cazul in care utilizati o recompensa al carei efect este crearea de unitati intr-o anumita perioada de timp, asigurati-va ca orasul selectat are suficienta populatie libera, altfel unitatile primite se vor pierde.

Cartea de retete

Retete.jpg

In Cartea de retete gasiti listate toate combinatiile de ingrediente pe care le-ati descoperit. De asemenea, vine cu doua optiuni de filtrare destul de convenabile:

  • "Afiseaza toate retetele" va lista toate retetele, inclusiv cele pe care nu le puteti folosi inca din cauza lipsei de ingrediente;
  • "Afiseaza doar retetele disponibile" va lista doar retetele pentru care aveti disponibile ingredientele necesare.

In cartea de retete gasiti in partea stanga o caseta care va permite sa selectati un ingredient anume pentru a putea filtra retetele in functie de ingredientul selectat. Daca exista o recompensa pentru care aveti nevoie de reteta imediat (sa nu experimentati in timp) puteti alege cumpararea unei retete aleatorii pentru respectiva recompensa platind pretul de 50 de monede de aur.

Comenzi rapide

Exista unele comenzi rapide din tastatura pentru aceia dintre voi care ar dori sa isi mareasca ecicienta. Tineti apasata tasta ALT si faceti clic pe un ingredient pentru a-l adauga instantant pe masa de alchimie in loc sa glisagi si sa fixati. Tinand apasata tasta SHIFT in timp ce faceti clic pe un ingredient va pune pe masa de alchimie cat mai multe unităti posibil din acel ingredient.