De la Wiki Grepolis RO
Salt la: navigare, căutare
Halloween logo.png

Despre ce este acest eveniment?

Democrit, un alchimist si filozof de comert, iti ofera serviciile lui. Puteti sa-i inmanati ingriedente de groaza, iar el le va transforma in recompense utile.
Evenimentul va avea loc intre 27 octombrie si 10 noiembrie.

Colectarea ingriedentelor

Pentru a continua cariera de alchimist, vei avea nevoie de ingriedente. Le puteti obtine prin urmatoarele actiuni din joc:

 • Recrutare de unitati
 • Construirea de cladiri
 • Aruncarea vrajilor
 • Atacuri si aparari
 • Cercetari noi

Puteti gasi pana la 12 ingriedente pe zi, dar tipul ingriedentelor este aleator, unele fiind mai rare decat altele. In cazul in care ati gasit un ingriedent, veti fi informat imediat.

Halloween2014 collecting.jpg

Un alt mod de a primi ingriedente este de a le achizitiona cu aur. Tineti minte ca pretul unui ingriedent va creste constant dupa cumparare. Pretul va fi resetat la miezul-noptii.

Ingriedentele

Imagine Nume Imagine Nume
HarpyClaws.png Ghearele harpiei UnderworldGrass.png Iarba din infern
Quicksilver.png Argint viu CerberusTeeth.png Dinte de Cerber
HydraScales.png Cantarea hidrei PegasusFeathers.png Penele lui Pegas
CentaurHoofs.png Copite de centaur Ambrosia.png Ambrozie

Fabrica de bere

Halloween2014 mainscreen.jpg
 • Pentru a crafta o recompensa este nevoie de 3 ingriedente la alegere pe masa de alchimie; ordinea lor nu conteaza.
 • De indata ce ingriedentele au fost selectate va aparea un buton Craft. Dand click pe acesta recompensa va fi creata, iar ingriedentele vor disparea. Daca ati folosit o combinatie pt. prima data, aceasta va fi adaugata in cartea de retete.
 • Puteti depozita recompensa in inventar, sau sa o folosit imediat asupra orasului curent sau o puteti sterge.
 • In cazul in care folositi recompense ce ofera unitati intr-un interval de timp, va rugam sa verificati daca aveti populatia necesara.


Cartea de retete

Halloween2014 recipebook.jpg

Cartea de retete contine toate combinatiile descoperite. Aceasta dispune de 2 filtre foarte convenabile:

 • "Arata toate retetele" va lista toate retetele, chiar si cele care nu le puteti crafta din cauza lipsei ingriedentelor.
 • "Doar retetele disponibile" va lista doar retetele ce le puteti crafta.

In cartea de bucate exista o casuta speciala care va permite sa selectati unele ingriedente in scopul selectarii retelor ce contin acele ingriedente.
In cazul in care doresti sa stii exact o reteta(in loc de experiment), puteti cumpara o reteta aleatoare cu 50 monede de aur(acest pret creste cu fiecare achizitie si se reseteaza la miezul noptii).

Recompensele

Exista 2 premii disponibile care poti fi castigate prin indeplinirea sarcinilor.

Recompense
Titlu Descriere Nivel I Nivel II Nivel III Nivel IV
Maestrul Elementelor Ai completat X retete la alchimist! Masterofelements1.png Masterofelements2.png Masterofelements3.png Masterofelements4.png
1 reteta creata 5 retete create 20 retete create 45 retete create
Maestrul Experimentelor Ai descoperit X retete la alchimist! Masterofexperiments1.png Masterofexperiments2.png Masterofexperiments3.png Masterofexperiments4.png
1 reteta descoperita 5 retete descoperite 10 retete descoperite 20 retete descoperite

Progresul recompenselor

Prin amestecuri, veți observa că bara de progres de lângă cazan va avansa. Făcând acest lucru, puteți debloca recompense speciale.

Pe lumi cu eroii, vei primi 30 x monede de înțelepciune și de 30 x monede de război în momentul în care ați creat 25 de amestecuri, iar Democrit va fi deblocat ca erou după 50 de amestecuri și se va alătura imediat.

Pe lumi fără eroi, vei primi Admistratorul gratuit timp de 2 săptămâni după 25 de amestecuri și un nivel cu de cultură după 50 de amestecuri.