InnoGames GmbH

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation


InnoGames GmbH


InnoGames Logo

InnoGames GmbH este o companie germană ce se ocupă cu realizarea şi distribuirea de jocuri online. În această companie, conducerea comunităţii, realizarea jocurilor şi administrarea sistemului par să meargă foarte bine împreună. Acest lucru, combinat cu contactul apropiat cu jucătorii, creează o puternică fundaţie care promovează în continuare jocuri bazate pe idei inovatoare.


Scopul companiei este de a oferi jocuri de durată care dau o continuă satisfacţie, acest lucru putând fi obţinut prin dedicare, monitorizare continuă şi excelentul suport făcut de o echipă numeroasă şi activă de administratori.

Toate jocuri online ale companiei sunt libere de a fi folosite fără restricţii sau limite de timp. Jucătorii au opţiunea de a cumpăra conturi premium care oferă diferite avantaje in joc.

Se pare că strategia companiei funcţionează: primul joc InnoGames, Tribal Wars, a primit în 2007 premiul de cel mai bun browser-game al anului, acest premiu fiind acordat de GalaxyNews. Tribal Wars este un joc ce a crescut foarte repede şi a făcut ca InnoGames să fie principala companie de browser-game în mai multe ţări din Europa.

Cel de-al doilea browser-game, The West, a fost deasemenea unul de succes. La scurt timp după lansarea lui din anul 2008, a fost deja nominalizat ca jocul anului următor.

Grepolis este cel de-al treilea browser-game al companiei, lansat în luna decembrie a anului 2008, a atins la doar trei luni de la lansare un milion de jucători în toată lumea. "Grepolis este un joc care oferă o motivaţie pe termen lung. Multe clădiri noi şi tehnologi sunt accesibile doar într-o perioadă târzie a jocului. Cât despre tactici şi elementele strategice, acestea sunt foarte dinamice şi este de aşteptat ca jucătorii să înfrunte frecvent noi provocări." spune Eike Klindworth, unul dintre fondatorii InnoGames.


Deasemenea, InnoGames a fost prima companie din Europa care a primit licenţa de a oferi un broser-game pe piaţa coreană. La puţin timp după lansarea în această ţară, jocurile companiei numărau deja foarte mulţi jucători. În prezent, compania InnoGames vede piaţa coreană ca una foarte puternică pentru creşterea şi dezvoltarea jocurilor.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina noastră de internet (disponibila în limba engleză)