Jefuire

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation


Far solicitare.png
Far jefuire.png


Far unitati.png
Far extindere.png
Far negot.png

Jefuire

Jefuirea reprezintă o alta alternativă de a obţine a resurse de la sate. Cantitatea de resurse obtinuta prin jefuire pentru aceeasi aceeasi perioada de timp este mai mare, dar acest lucru implica scaderea dispozitiei satelor de tarani. Facand click pe un sat cucerit, selectand optiunea Jefuire Loot.png veti fi redirectionati la o fereastra similara cu cea din exemplul de mai jos. Selectand cantitatea de resurse dorita, s-a efectuat actiunea de jefuire si resursele vor aparea imediat in depozitul vostru. Dupa aceea va trebui sa asteptati perioada de timp indicata pentru a interactiona cu satul din nou.

Jefuire1.png

1 = Cantitatea de resurse primita in urma jefuirii;
2 = Perioada de timp in care nu se poate interactiona cu satul in nici un fel;
3 = Procentul de scadere a dispozitiei satului;
4 = Dispozitia actuala a satului;
5 = Nivelul de extindere al satului;
6 = Cantitatea de resurse obtinute de la sat in ziua respectiva/Cantitatea maxima de resurse ce se poate obtine intr-o zi de la satul respectiv;
7 = Timp ramas pana la urmatoarea interactiune posibila.


Ca si in cazul solicitarii, cantitatea de resurse obtinuta variaza in functie de nivelul de extindere al satului. Cercetarea Prada de razboi dubleaza numarul perioadelor de timp dintre farmari in acelasi timp crescand cu 66% cantitatea de resurse ce poate fi preluata de la sate. Daca jefuiti un sat atunci cand dispozitia lui este deja scazuta, riscati o revolta in satul respectiv.


Activand functia premium Capitan beneficiati de centralizator pentru satele de tarani, care simplifica farmarea acestora.