Roata Timpului a Naturii 2017

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation

Cum arată

Nwot2017.png

Perioada Evenimentului

12 Iunie 2017 - 06 Iulie 2017

Descriere.

Evenimentul Roata Timpului a Naturii conține 24 de roți. În fiecare zi puteți deschide o roată nouă. Prin apăsarea pe o zi, roata corespunzătoare respectivei zile va apărea în partea dreaptă a ferestrei. Fiecare roată conține șase premii diferite și două ramuri sacre. Colectând cinci ramuri sacre, veți primi toți cei cinci sfetnici gratis, pentru o săptămână, iar dacă jucați pe o lume cu eroi, recompensa dvs. este “Daidalos” un erou nou, exclusiv.
Învârtiți roata prin apăsarea butonului din mijloc și pur și simplu lăsați-o să se rotească până când se va opri de la sine. O recompensă vă va apărea în mijloc, după o animație scurtă. Prima învârtire pentru ziua curentă este gratis, iar în cazul în care doriți, puteti reînvârti roata pentru monede de aur. Recompensa va fi complet aleatoare. Pentru a reînvârti roata trebuie sa colectați recompensa.
Premiile de la roată, pot fi reîncarcate, folosind monede de aur. După prima învârtire a roții, un decor ilustrat va fi deblocat în fundalul ferestrei. Deblocarea acestor decorațiuni vă va acorda medalia “Întoarcerea în timp”.

Deschiderea evenimentului.

Pentru a accesa evenimentul, trebuie să apăsați pe iconița aflată în partea dreaptă jos a ecranului.

Nwot2016 icon.png

Deschiderea unei zile

De îndată ce vă deplasați cu mouse-ul deasupra scenei ilustrate, se vor activa un numar de 24 de pini. Aceștia conțin numere de la 1 la 24. Prin apăsarea unui pin, roata norocului se va deschide pentru respectiva zi, în partea dreaptă a copacului. Nu puteți deschide o roată pentru o zi ce nu a sosit în eveniment.

Ziua Curentă

Pinul pentru ziua curentă va fi marcat cu culoarea aurie.

Winter2015 current.png

Zilele ce au trecut

Pinii pentru zilele ce au drecut, dar care conțin cel puțin o recompensă, vor fi afișați cu albastru.


Winter2015 past.png

Păstrarea Recompenselor

Nu este nevoie sa folositi instant recompensa primită. Aceasta poate fi înmagazinată în inventar, până se termină evenimentul.


Winter2015 collect.png

Decorațiunile

Imediat ce învartiți roata pentru prima dată într-o zi, o decoratiune specifică respectivei zile va fi adăugată la eveniment.

Învârtirea Roții

Inițial, un singur buton “Învârtire” va fi disponibil în mijlocul roții, daca aveti o învârtire gratis.
Prin apăsarea acestui buton, un spin va lumina toate recompensele disponibile (cu excepția celor care au fost deja luate).
Pe măsură ce animația se oprește, butonul din mijloc va dispărea, iar recompensa câștigată îi va lua locul.
Aveți posibilitatea să folosiți recompensa câștigată, să o depozitați în inventar sau să o refuzați. De asemenea, poate fi lasată acolo, pe perioada evenimentului.

Reumplerea

În cazul în care ați obținut toate cele 6 recompense de la o roată, aveți posibilitatea să o reîncârcați, costul pentru prima reumplere este de 50 de monede, după care prețul va crește. De asemenea, aveți posibilitatea să umpleți din nou roata anterioară. Țineți minte, chiar dacă prețul creste la fiecare reîncărcare, la miezul nopții, acesta se va reseta, devenind iar 50 de monede.

Ramurile Sacre

De asemenea, în cadrul evenimentului, sunt afișate “ramurile sacre”. Acestea arată progresul făcut până la deblocarea celor cinci sfetnici sau a eroului “Christopholus”, pentru lumile cu eroi. În plus, odată ce ați colecționat toate ramurile sacre, veți primi medalia “Darul Naturii”.

Nwot2016 branch.png

Colecționarea Ramurilor Sacre

Zilnic, doua din recompense vor avea și o ramură sacră.
Dacă ați primit respectiva recompensă, automat vi se va aloca și ramura sacră. Imediat ce ați colectionat toate cele 5 ramuri, acestea nu vor mai fi prezente la premii, iar sfetnicii / Daidalos își va schimba culoarea din gri în cea normală.
În cazul în care optați pentru reumplerea roții, ramurile sacre deja colectate nu vor mai fi prezente pe roată.

Costuri Suplimentare pentru învârtire

Prima învârtire a roții, pe ziua curentă, este gratis. Orice învartire suplimentară vă va costa monede de aur. A doua va costa 100 de monede de aur, a treia 200 și tot așa

Învârtire Featureicons02 2.08.png
1 GRATIS
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500

Dacă din diferite motive ați ratat să învârtiți pentru o zi roata, o puteți face contra sumei de 100 de monde de aur.

Învârtire Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Acest lucru înseamnă că a doua rotire va costa 100 de monede de aur numai în ziua curentă. În cazul în care doriți să rotiți a doua zi, costurile pentru această rotire sunt de 200 de monede de aur.

Numărătoarea inversă

Evenimentul este activ pe o perioada definită de timp, între 12.06 și 06.07.2017. Timpul rămas până la finalizarea evenimentului, va fi afișat ca o numărătoare inversă. În momentul în care timpul se scurge, nu va mai fi posibilă deschiderea ferestrei pentru eveniment. După finalizarea evenimentului, nu veți mai avea posibilitatea să colectați nicio recompensă.

Aplicația Mobilă

Acest eveniment, va fi, de asemenea, disponibil si pentru aplicația noastră mobilă. În aplicație, învârtirea roții se face cu degetul.

Medalii

Pe durata acestui eveniment puteți câștiga două medalii diferite. Prima este “Înapoi în timp”, care se acordă după ce ați învârtit roata de 3/6/12/24 de ori. O altă medalie este “Darul Naturii”, care se aloacă doar după ce au fost colectate toate ramurile sacre.

Întoarcere în timp

3 Spins 6 Spins 12 Spins 24 Spins
Nfot2016 lvl1.png Nfot2016 lvl2.png Nfot2016 lvl3.png Nfot2016 lvl4.png

Darul Naturii

Nfot2016 collector.png