De la Wiki Grepolis RO
Salt la: navigare, căutare
WoBForumBanner.png

Tyche și roata ei se întorc în lumea Grepolis... dar de data aceasta, zeii tânjesc la bătălii epice!

Ce este Roata de lupta a lui Tyche?

Roata de lupta este un eveniment care vă oferă o modalitate de a câștiga premii fantastice. Evenimentul este, mecanic, același cu Roata norocului a lui Tyche, dar cu un accent artistic pe o bătălie epică. În acest eveniment, orașele voastre se pregătesc să ducă bătălii epice, angajându-se într-o luptă onorabilă în numele zeilor. Eforturile lor nu au trecut neobservate! Zeii l-au încredințat pe Tyche să umple bogățiile celor mai curajoși soldați. Arată-ți dăruirea față de zei și averea lui Tyche îți va zâmbi!

Cum se joacă?

Pentru a începe, faceți clic pe comandantul militar din colțul de jos al ecranului:

Wheel of battle event icon.png

Se va deschide Roata de Luptă! Roata are multe puteri speciale disponibile pentru a le descoperi, râvnita Specialitate a zilei fiind cea mai unică și valoroasă. Desigur, Specialitatea zilei este schimbată în fiecare zi, deci asigurați-vă că o aveți, înainte să dispară!

Specialitatea zilei Inventar Eveniment

DailySpecialWoF.png


EventInventoryWoF.png

Puteți învârti roata, făcând clic pe butonul „Rotire”, din mijloc. Fiecare învârtire a roții costă 10 monede Tyche.

SpinResetWoF.png

Puteți face clic pe InfoButtonWoF.png în stânga pentru a vedea ce premii sunt disponibile pe roată. Dacă verificați premiile disponibile și nu vedeți nimic din ceea ce doriți, puteți reseta roata dând clic pe „Resetare” pentru 15 monede Tyche. Resetarea roții șterge premiile de pe roată și le înlocuiește cu un lot complet nou de premii, de asemenea, învârte roata, astfel încât veți obține un nou set de premii, precum și o victorie pentru cele 15 monede. De asemenea, roata se resetează automat în fiecare zi, înlocuind toate premiile.


După ce câștigi un premiu pe roată, acesta va fi mutat în inventarul evenimentului. Acesta este un depozit temporar cu spațiu pentru 8 premii. Odată plin, nu veți mai putea învârti roata până când nu utilizați, stocați sau ștergeți unele dintre premiile din inventarul dvs. de evenimente.

WoB wiki illustration.png

Cu fiecare învârtire a roții, ilustratorii dvs. vor fi inspirați și vor completa o altă secțiune a pânzei pentru marele premiu. Bara de sus arată progresul dvs. către finalizarea acestei opere de artă și, odată realizată, vă va răsplăti cu Marele Premiu! Ilustratorii dvs. vor înfășura apoi pânza și o vor trimite în călătoria ei, pe măsură ce încep să lucreze pe o pânză nouă!


DoublePrizeWoF.png

Și încă un lucru va apărea la fiecare rotire! De fiecare dată când participi la roată, zeii te vor recompensa cu Mana Divină. Umpleți bara pentru a activa puterea dublă a premiului. Când este activă, următoarea rotire a roții va plăti dublu!

Cum obțin monedele lui Tyche?

La fel ca alte evenimente, puteți obține mai multe monede Tyche din acțiuni finalizate în orașul dvs., cum ar fi începerea comenzilor de construcție sau a unităților. De asemenea, puteți cumpăra mai multe monede Tyche contra monedelor de aur

TycheCoinsCollectWoF.png


Ce pot câștiga?

În afară de o mulțime de premii minunate pe roată, există câteva premii interesante și unice disponibile! În primul rând, fii atent la Strategia de Luptă Divină! Această vrajă, după cum știți, mărește punctele de luptă pe care le puteți câștiga. Veți găsi, de asemenea, recompense excelente, cum ar fi vrăji de întărire a unității pentru unitățile dvs. preferate, cum ar fi Manticorele!

Dar, desigur, un nou eveniment, nu ar fi complet fără o recompensă nouă, iar cu aceasta vă prezentăm Altarul Soteria!


Altarul Soteria
SoteriasShrine.png

Puterea canalelor sanctuare prin Trupele tale!

Unitățile de apărare din acest oraș sunt cu 0,7% mai eficiente pentru fiecare nivel al acestei puteri. Aceasta este o putere actualizabilă, atunci când o utilizați, orașul selectat va obține un nivel din această putere. Nivelul maxim este de 10.

Această putere este permanentă.*


Medalii

În afară de aceasta, puteți câștiga și medalii exclusive pentru profilul dvs., pentru a vă arăta munca grea!

Nu lăsa nicio șansă

Ați câștigat toate recompensele pe o roată într-o singură zi.

WoFleave no chance.png

Controlul norocului

Ați schimbat roata norocului de două ori într-o singură zi.

WoF fortune control.png

Provocarea lui Tyche

Învârte roata norocului de 80 de ori Învârte roata norocului de 120 de ori Învârte roata norocului de 170 de ori Învârte roata norocului de 250 de ori
WoF tyches challenger1.png
WoF tyches challenger2.png
WoF tyches challenger3.png
WoF tyches challenger4.png

Norocul nemuritorilor

Câștigă 5 Speciala Zilei Câștigă 10 Speciala Zilei Câștigă 17 Speciala Zilei Câștigă 25 Speciala Zilei
WoF fortune of immortals1.png
WoF fortune of immortals2.png
WoF fortune of immortals3.png
WoF fortune of immortals4.png

Muza festivă

Completează 5 pânze Completează 10 pânze Completează 15 pânze Completează 20 pânze
WoF festive muse1.png
WoF festive muse2.png
WoF festive muse3.png
WoF festive muse4.png