Securitate

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation

Această pagină conţine informaţii importante despre cum să-ţi protejezi şi să îţi păstrezi în siguranţă contul Grepolis faţă de potenţialii intruşi. Este mai mult decât necesar să urmaţi aceste recomandări deoarece firma Innogames nu se face responsabilă pentru pierderea contului din cauza greşelii utilizatorului.


Parola dumneavoastră este stocată pe Grepolis doar în formă criptată, nu este posibil ca parola să fie decriptată, singurele posibilităţi prin care cineva să afle parola sunt:


  • Aţi ales o parola nesigură care e uşor de ghicit
  • V-aţi logat de la un computer public unde aţi salvat parola/ cineva v-a văzut în timp ce introduceaţi parola
  • Aţi căzut intr-o capcanăAici aveţi câteva sfaturi pentru a vă putea proteja împotriva lucrurilor menţionate mai sus. Sfaturile pot fi considerate simple sau chiar exagerate dar ştim din numeroasele tichete primite că multor utilizatori le-au fost furate conturile tocmai că nu au respectat măsuri simple şi normale de securitate.


  • Parola dumneavoastră nu ar trebui să corespunda numelui, prenumelui sau nick-ului dumneavoastră. Totodată nu va sfătuim să folosiţi o parola ca "1234" sau "parola" deoarece asemenea parole sunt uşor de ghicit. Cel mai bine e să combinaţi un cuvânt cu un număr şi un caracter special. Numărul şi caracterul special ar trebui alese cât mai diversificate. Pare complicat însă adaugând un caracter special sau un număr securitatea parolei dumneavoastră creşte semnificativ.
  • Dacă vă aflaţi într-un loc public, de exemplu vă logaţi de la şcoală sau dintr-un internet cafe, asiguraţi-vă că nu daţi logare permanentă. Dacă sunteţi întrebaţi în browser dacă doriţi să salvaţi parola este important să selectaţi NU. Deasemenea asiguraţi-vă că nu stă nimeni în spatele dumneavoastră şi urmăreşte când introduceţi parola.
  • Echipa Grepolis nu vă va cere niciodată parola. Dacă cineva vrea sa vă afle parola ar trebui sa deveniţi suspicioşi. În câteva pagini e posibil să vi se ceară să introduceţi nick-ul de joc şi parola. Dacă e "Autentificare Externă" şi adresa conţine "www.grepolis.ro/.... atunci autentificarea este sigură. Aceste pagini folosesc interfaţă Grepolis, aşadar nu vi se poate lua parola de acolo.
  • Nu ar trebui să folosiţi parola de pe Grepolis pe alte site-uri. Este important ca parola adresei dumneavoastră de e-mail să fie diferită de cea a contului Grepolis. Dacă cumva parola dumneavoastră este spartă în joc o puteţi schimba folosind adresa de e-mail. Dacă şi contul dumneavoastră de e-mail a fost furat, atunci nu prea mai aveţi posibilitatea să vă recuperaţi contul.Dacă doriţi să vă schimbaţi parola o puteţi face aici: Schimbare Parolă.