De la Wiki Grepolis RO
Salt la: navigare, căutare



La această pagină sau secțiune se lucrează în prezent. Underconstruction.png
Dacă au trecut mai multe zile de la ultima modificare puteți șterge această etichetă.
Pagina a fost modificată ultima oară de către Smokey(ContribuțiiJurnal).


Unelte Grepolis

Există mai multe instrumente disponibile gratuit pe Web care oferă ajutor pentru o lume de joc, utilizând datele alianţelor/jucătorilor .

Grepo-stats

Îl puteţi găsi la adresa ro.grepostats.com

Ce este Grepo-stats?

Grepo-stats este un site dedicat jucătorilor Grepolis care conţine diferite unelte si statistici pentru fiecare lume existentă.

Cum se foloseşte Grepo-stats?

În rândurile următoare voi încerca să explic cât mai amănunţit folosirea Grepo-stats.

Odată intraţi pe Grepo-stats Veţi avea 2 opţiuni.


  • Să căutaţi un jucător sau o alianţă anume

Pentru a face acest lucru trebuie să scrieţi numele jucătorului sau a alianţei în caseta specială făcută pentru acest lucru şi să bifaţi căsuţa pentru alianţă sau jucator.

Cautare alianta.png

Odată ce veţi găsii jucătorul sau alianţa dorită Veţi primii informaţii despre lumile pe care există alianţa sau jucătorul respectiv şi informaţii ce cuprind clasamentu, punctajul, numărul de oraşe, etc.

Informatii alianta.png


  • Să intraţi pe o lume de joc pentru a folosii unelte şi vizualiza diferite statistici.

Pentru a face acest lucru trebuie doar să faceţi click pe lumea respectivă.

Selectare lume.png

După ce veţi intra în secţiunea unei lumi vă vor fi puse la dispoziţie o gamă de unelte şi instrumente precum şi un clasament al ceşor mai bune 5 alianţe şi jucători.


1. Informaţii unităţi şi clădiri

În această secţiune veţi găsii informaţii despre fiecare clădire şi unitate în parte. Informaţii despre cerinţele, costul şi puterea de atac în cazul unităţilor.

Informatii cladiri.png


2. Colonizări

Veţi primii informaţii despre toate colonizările şi cuceririle care au avut loc pe lumea respectivă de la deschiderea ei.

Colonizari.png


3. Realizări

În această secţiune puteţi vizualiza numărul celor mai multe oraşe cucerite sau colonizate câştigate s-au pierdute de un jucător s-au o alianţă precum li numărul de alianţe schimbate de un jucător.

Realizari.png


4. Calculatoare

Calculatoarele vă pot ajuta să calculati resursele şi populaţia necesară pentru clădiri şi unităţi

Calculatoare.png


5. Generator lista mesaje

Generatorul de liste pentru mesaje este foarte util mai ales în cazul în care doriţi să trimiteţi o circulară şi nu aveţi acest drept. Tot ce trebuie să faceţi este să scrieţi cel puţin primele 3 litere ale unei alianţe în caseta specială iar apoi să trageţi de alianţa respectivă şi să o puneţi în spaţuil special.

Generator lista mesaje.png


Grepolis Maps

Vă oferă posibilitatea de a face hărţi cu jucători şi/sau alianţe din acest joc. Este destul de simplu de folosit. Mai jos aveţi un tutorial video în care vi se va explica cum să faceţi o hartă folosind Grepolis maps şi photo-shop.

Grepolis Maps-tutorial


Calculatoare

Acest tool vă va ajuta să calculaţi câte puncte de bătălie obţineţi după o luptă. Pentru a putea folosi această unealtă aveţi nevoie de Microsoft Office Excel (versiunea 97-2003 sau mai nouă).

Download link


Acest tool vă va ajuta să calculaţi punctele în Academie. PPentru a putea folosi această unealtă aveţi nevoie de Microsoft Office Excel (versiunea 97-2003 sau mai nouă).

Download link


--Kinderul 23 mai 2010 18:57 (UTC)

Tutoriale pentru începători