Versiuni de joc

De la Wiki Grepolis RO
Jump to navigation


Pentru a vedea schimbarile aduse in joc apasati click stanga cu mouse pe versiunea care doriti.

Versiune Pc 2.85

Dragi jucători,

Vă aducem la cunoștință că în data de 22 Aprilie 2015, se va face actualizarea jocului la versiunea 2.85, implementând astfel noi facilități și o serie de îmbunătățiri celor deja existente.

Sumar

În 2.85, echipa a lucrat la sarcini tehnice diferite, și, de asemenea, a reușit să marcheze câteva îmbunătățiri frumoase, în principal, de ordin vizual.

Caracteristici noi

A fost adăugată o animație de încărcare la deschiderea unei ferestre noi. S-a adăugat un mesaj de confirmare "nu există suficient spațiu pentru stocare" pentru creanțele orașelor. S-a adăugat un mesaj de confirmare "nu există suficient spațiu pentru stocare" pentru tutorialul misiunilor.

Îmbunătățiri

Îmbunătățirea design-ului vizual al informaților despre unități în Cazarme, Porturi, Agora & UI principal; S-a unificat modul în care este afișat raportul comercial în satele de țărani pentru a fi aliniat cu restul jocului;

Probleme rezolvate

Ordinele de construcție terminate nu erau întotdeauna eliminate din bara de construcție. Sortarea ofertelor de pe piață era diferită atunci când aurul era activat. Imaginile vechilor consilieri erau încă utilizate în simulator. A fost o problemă grafică cu pictograma Administrator de pe bara de construcție în privirea generală asupra orașului; În unele cazuri, premiul "Conducător Experimentat" nu a fost acordat; Cumpărarea instant pentru demolare era dezactivată dacă nu erau îndepinite cerințele de construcție. Sirena de la Ziua Îndrăgostiților apărea aleatoriu în prezentarea generală a orașului, când se dădea refresh la pagină; Când numărul unităților era mai mare de zece mii a cincea cifră nu era afișată pe iconiță.

Diverse

Conexiunea via Facebook: Se poate întâmpla ca jucătorii care și-au schimbat adresa de email, fie a contului de Grepolis sau Facebook, nu se vor mai putea loga dacă utilizează adrese de email diferite pentru ambele conturi. Pentru a asigura funcționabilitatea conexiunii via Facebook, aceiași adresă de email trebuie să fie înregistrată atât pentru contul de facebook, cât și pentru Grepolis. Dacă vă confruntați cu această problemă folosiți funcția "Ați uitat parola?" de pe pagina noastră de start, dacă nu dețineți nicio parolă încă. Vă recomandăm schimbarea adresei de email pentru a putea folosi conectarea prin Facebook din nou, în caz contrar, acest lucru nu va mai fi posibil.

Așa cum se întâmplă întotdeauna, în timpul operațiunii de actualizare, va exista o scurtă întrerupere în funcționarea jocului. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create în această perioadă.

Versiune Mobile 2.83

Dragi jucători,

Vă aducem la cunoștință că versiunea mobilă a fost actualizată la versiunea 2.83, implementând astfel noi facilități și o serie de îmbunătățiri celor deja existente.

Sumar

În cadrul aceastei actualizări suntem, în cele din urmă, în măsură să introducem prima parte a BB-Code-ului De asemenea, am fixat mai multe erori.

Caracteristici noi

Introducerea BB-code-ului în ecranul de mesaje.

Erori rezolvate

S-a fixat o problemă de aspect a setărilor legate de notificări.[*]Prezentarea generală a tranzacțiilor nu mai indică 00h00m00s, pentru tranzacțiile în derulare.[*]Numărul de resurse din antet nu mai devine animat atunci când nu trebuie.[*]S-a rezolvat o eroare din ecranul mesajelor ce putea destabiliza aplicația.[*]Butonul "cerere" din privirea generală a satelor de țărani va deveni acum gri, în mod corespunzător atunci când cererea nu este posibilă.[*]Butonul "încarcă mai mult" din ecranul de rapoarte ar trebui să nu mai fie prezent atunci când nu există mai multe rapoarte pentru a încărca.[*]S-a îmbunătățit un indiciu de text din tutorialul ghidat pentru a se potrivi mai bine un buton text.[*]S-a adăugat o iconiță lipsă pentru rapoartele de revoltă.[*]Saltul la un oraș de pe hartă va afișa din nou o săgeată îndreptată spre acel oraș.[*]Fereastra de detalii a inventarului va afișa acum în mod corespunzător toate nivelurile articolelor.