De la Wiki Grepolis RO
Salt la: navigare, căutareAtenție! Information.png
Această pagină are nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a fi completată și/sau corectată.

Pentru a putea modifica pagina trebuie sa fiți utilizator înregistrat pe acest wiki!
Vă rugăm consultați această pagină pentru a afla cum puteți modifica o pagina wiki!


Informaţii generale

Înregistrare

Pasul 1:

Intraţi pe site-ul jocului www.grepolis.ro


Pasul 2:

Apasaţi butonul "Jucaţi gratis, chiar acum!" Jucati gratis!.JPG


Pasul 3:

Completarea datelor pentru crearea unui cont.

Nume jucător: Numele pe care îl veţi avea în joc; aveţi grijă deoarece numele este permanent şi nu poate fi schimbat pe viitor. Numele cu conţinut necoresunzător vor duce la excluderea din joc.

Parolă: Parola pe care o veţi utiliza la logarea în joc. Poate fi schimbată ulterior(oricând doriţi). Este interzis ca parola să fie dată altor jucători.

Confirmare parolă: Confirmarea parolei dumneavoastra pentru a vă asigura că nu aţi scris-o gresit.

Adresă e-mail: Adresa de e-mail pe care doriţi să primiţi linkul de confirmare şi alte informaţii despre joc precum terminarea unei noi clădiri(opţiune ce poate fi dezactivată).

Lume: Lumea pe care doriţi sa creaţi contul. Este indicat să începeţi jocul pe ultima lume aparută deoarece jucatorii sunt mai avansaţi pe lumile mai vechi. Lume.JPG

Bifaţi căsuţa Accept Termeni şi condiţii generale dacă sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile impuse de joc.

Termeni si conditii.JPG


Tot ce trebuie să mai faceţi acum este să apăsaţi butonul "Înregistrare" Inregistrare.JPG şi să vă activaţi contul folosind linkul primit la adresa de e-mail dorită. Atenţie deoarece e-mailul poate ajunge în folderul spam.


Probleme în timpul jocului

Dacă în timpul jocului sesizaţi faptul că un jucator încalcă regulamentul, observaţi un bug sau pentru orice altă problemă pe care o întâmpinaţi, sistemul de suport vă stă la dispoziţie. Linkul către suport îl puteţi găsi şi pe pagina principală a jocului sub butonul de înregistrare.

Suport.JPG

Tot acolo găsiţi şi alte adrese folositoare precum adresa către forumul extern şi regulamentul jocului.

După ce veţi accesa linkul către suport o nouă pagină va fi deschisă în care vi se va cere numele şi parola din joc. Dupa ce le veţi introduce va trebui sa selectaţi lumea pe care aveţi probleme şi care este tipul problemei.

Forumul extern

Forumul extern este o parte destul de importantă a jocului. Pe forum întâlniţi alţi jucători care vă pot ajuta la întâmpinarea unei probleme iar voi la rândul vostru îi puteţi ajuta pe alţii. Deasemenea, pe forum puteţi întâlni persoane de vârste şi profesii diferite, cu aceştia puteţi lega prietenii chiar şi în afara jocului. Puteţi să faceţi propagandă şi să faceţi o prezentare a alianţei din care faceţi parte pentru a vi se alătura cât mai mulţi jucători. Deasemenea pe forum vor fi afişate toate anunţurile importante precum apariţia unei noi lumi sau a unui update. Aceste informaţii sunt întâlnite adesea şi pe pagina principală.

Anunt.JPG

Odată înregistraţi pe forum va trebui să fiţi de acord cu regulamentul acestuia. Dacă veţi încălca regulamentul moderatorii vă pot bana pe perioade scurte, lungi de timp sau chiar definitiv în funcţie de gravitatea situaţiei.

Mesaje către alţi jucători

În joc există opţiunea de a trimite mesaje altor jucători. Acest lucru vă va ajuta să comunicaţi cu vecinii, membrii alianţei din care faceţi parte, membrii alianţelor aliate etc. Deasemenea dacă sunteţi atacaţi puteţi trimite un mesaj membrilor alianţei folosind opţiunea de circulară (această opţiune este valabilă doar dacă aveţi dreptul de circulară care este dat de către conducătorii alianţei).


BB-codes

BB-codes sunt nişte coduri folsite în joc pentru diferite modificări ale textelor. O listă cu codurile o puteţi găsi aici.

Forumul alianţei

Ca şi forumul extern, forumul alianţei este folosit pentru comunicarea jucătorilor din alianţă. Pe forumul alianţei sau forumul intern se pot face cereri de sprijin în cazul în care sunteţi atacaţi, plănuiţi atacuri şi chiar să vă distraţi spunând o glumă sau purtând o discuţie pe diverse subiecte. Deasemenea, forumul unei alianţe poate fi îmărţit cu alte alianţe.

Rangul

Rangul indică poziţia pe care vă aflaţi. Acesta se împarte în mai multe ramuri:

Punctele jucătorului

- golbal (poziţionarea între toţi jucătorii existenţi)

- pe mare (poziţionarea între jucătorii care se află în aceeaşi mare)

Aceste puncte vor creşte atunci când ridicaţi nivelele clădirilor sau când cuceriţi un alt polis.

Punctele alianţei

- global (poziţionarea între toate alianţele existente)

- pe mare (poziţionarea între alianţele care se află în aceeaşi mare)

Ca şi mai sus punctele alianţei constă în punctele tuturor jucătorilor aflaţi în alianţă.

Punctele pentru cel mai bun atacator / apărător / totalul între cele două

Aceste puncte vor creşte în funcţie de câte trupe omorâţi când atacaţi pe cineva sau când sunteţi atacat. Acelaşi lucru este valabil şi pentru întreaga alianţă doar că punctele pe care le veţi obţine prin luptă vor fi adunate de la toţi jucătorii alianţei.

Premium

  • În joc aveţi la dispoziţie 5 tipuri de opţiuni care vă pot ajuta în diferite situaţii în joc

Administrator, Neguţător, Mare preoteasă, Comandant şi Căpitan.

Fiecare din cele 5 opţiuni vă costă 100 de monede de aur / 14 zile.

  • Puteţi să folosiţi monedele de aur pentru a înjumătăţi timpul de construcţie al unei clădiri. Injumătăţirea timpului vă va costa 20 de monede de aur. Puteţi utiliza de mai multe ori comanda pe o singură clădire.
  • Pentru 50 monede de aur puteţi activa "Jocuri Olimpice" din Agora pentru a obţine puncte de cultură.


Puteţi achiziţiona monede de aur cumpărându-le. Pentru a face asta trebuie să intraţi la Premium care se află pe panoul principal de control după care trebuie să daţi click pe "cumpărare monede de aur". Grepolis vă pune la dispoziţie o gama largă de modalităţi prin care puteţi să cumpăraţi monedele de aur. Selectaţi mai întâi numărul de monede pe care doriţi să le achiziţionaţi după care selectaţi modalitatea de plată. Urmăriţi cu atenţie instrucţiunile care vă sunt date în momentul în care efectuaţi plata. În cazul în care întâmpinaţi dificultăţi puteţi face un tiket către suport, iar un admin vă va răspunde şi va încerca să vă ajute în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care efectuaţi plata de pe telefon şi primiţi un mesaj de confirmare, nu stergeţi acel mesaj de confirmare până când nu veţi consuma toate monedele pentru a putea demonstra plata în cazul în care apar erori. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cazurile în care primiţi o confirmare pe e-mail, trebuie să păstraţi e-mailul primit.


--Kinderul 27 ianuarie 2010 09:59 (UTC)

Tutoriale pentru începători